Nem tudok örömmel végezni semmilyen munkát pont azért mert munka és mindig kinéznek maguknak az emberek hogy milyen savanyú vagyok. Mit tegyek?
Annyira nem zavar, hogy gúnyos megjegyzéseket tesznek inkább az a része amiért nem tudnak megérteni.
Hogy nem jó dolog rabszolgáskodni, kényszerből dolgozni és feláldozni legjobb éveid egy irodában.
Szerintem ez borzasztó.
De gondolom a legtöbb ember még egy koncentrációs táborban is vidáman csacsogna egymással.
Én nem vagyok ilyen, a kötöttségek kínok között tudom csak elviselni.
Én is nehezen képzelem el, hogy heti 40+ órában igazán élvezzek bármit is.
Még a hobbijaimból is sok lenne, sőt, a netezésből is.
Én is introvertált vagyok és nem mondom, hogy enyém a legjobb munka a világon, de sajnos nincs sok választásom. Vannak számláim, azokat fizetni kell valamiből. Ha meg már ott vagyok 8 órát naponta, akkor igyekszem a legjobban elvégezni a feladataimat. Én kedvelem a kollégáimat, vagy legalábbis nagy részüket. Nem nagyon van időnk csevegni, de azért szólunk egymáshoz.
Azt javaslom, hogy vagy a hozzáállásodon változtass, vagy alapíts saját céget, ahol te szabod meg, hogy mikor dolgozol és mikor nem.
Alternatív megoldásként még mindig ott van a lottó nyeremény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!