Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Egy ilyen munkahely valóban...

Egy ilyen munkahely valóban egy kincs és nagyon vigyázzak rá mert nem nagyon találok ennél jobb munkát?

Figyelt kérdés
Egy irodában dolgozok és keresek bruttó 300 ezret, lényegében egy telephelyen dolgozok ugye a főnök olyan 30-40 kilométernyire van tőlünk így viszonylag szabadabban lehet járkálni ki be és mert területi munkánk van azért erre hivatkozva általában olyan félhárom háromkor le tudok lépni
2019. márc. 24. 12:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ha nincs állati jó végzettséged, ne válts!

A fizu nagyon jó! Én nem tudom, mikor fogok ennyit keresni. :/

Az is jó, hogy hamar leléphettek.

Én nemrég felmondtam, mert már kezdtem testileg-lelkileg belebetegedni a monotóniába (és egy személyi tényezőbe). Arra gondoltam, hogy ha ugyanilyen monoton is lesz a következő, kicsit felráz, hogy új környezet, új dolgokba kell beletanulnom.

Hát, úgy néz ki, minden tekintetben rosszabbat sikerül csak találnom majd.

2019. márc. 24. 17:59
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó! Én is ez miatt mondtam fel, azóta is csak jobb, minőségibb lett az életem. Érzem, hogy lélegzem. Rosszabbul keresek, de az előző már csak egy rossz emlék! Kitartás, nem mindig a pénz az első. Az egészség!

Ha van motiváció, van minden.

2019. márc. 24. 19:12
 13/13 anonim ***** válasza:
Jó, csak így is alig tudtam félretenni + nyugis melóhely volt, a monotónia készített ki.
2019. márc. 24. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!