Hogyan múljon gyorsan a munkaidő?
Hoppá, véletlenül elküldtem.
Az egy dolog, hogy valahol engedik.
Sajnos nincs jó tanácsom, én is 2 évet pakoltam a gépet, első pillanattól kezdve unalmas volt. Sajnos az ilyen munka ezzel jár. Ha kevésbé unalmasat akarsz, akkor bonyolultabb a feladat. Én most mérnökként dolgozok, nem is unatkozok. Fizetés is sokkal jobb, bár a felelősség is rengeteg.
Gondolom, azért nem lehet fülhallgatót használni, mert balesetveszélyes egy üzemben, ugyanúgy, mint a közlekedében, ha valaki nem hallja megfelelően a körülötte lévő zajokat, hangokat, figyelmeztetéseket.
Mit csinálnak a munkatársaid?
Én adatrögzítő vagyok.
Imádok elgondolkozni, álmodozni, a gondolataimban élni, dehát koncentrálni kell az ügyfelek adataira, összehasonlítani, ellenőrizni őket, javítani, pótolni.
A hangoskönyv elterelné a gondolataimat.
A zene háttérben szokott menni otthon is, nem figyelek rá, untat. Otthon, úton is elgondolkozom vagy más csinálok közben.
Tehát monoton munkánál nem segít.
Kérdező, nem tudom...
Legyél el a gondolataidban vagy nem tudom.
Próbálj váltani minél hamarabb.
Hasonló körülmények között dolgoztam én is, szintén gépnél, bár volt olyan, ahol brutál munka volt. Alig bírtam.
Még egyszer biztos nem csinálnék többet ilyet. Beleőrülnék.
Gondolom ez is valami retek gyár. Én váltanék a helyedben, de ha neked ez jó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!