Mennyi időbe telt, míg munkát találtál?
-1 hónap, pontosabban kevesebb
az utolsó nyaramat sem tudtam kiélvezni, mert kellett a munkaerő :D
Még egyetem befejezése alatt kerestem munkát, így 2-3 hónap volt talán.
Azóta, amikor elgondolkoztam a váltáson, egy önéletrajz küldésre azonnal behívtak, második kört kihagyva ajánlatot tettek.
Én most mondtam fel a semmire, mert egész egyszerűen már nem bírtam tovább. Úgy vagyok vele, hogy akár ugyanennyire monoton legyen, de legalább MÁS. (Egyébként már a légkör se volt jó, sőt.)
Már első két nap rengeteg hasonló helyre beadtam + pár azzal kapcsolatos, amit jelenleg tanulok.
Már túl vagyok egy állásinterjún és még kettőre van időpontom.
Szerintem tényleg nem annyira vészes. Olyannyira nem érzem vészesnek (legalábbis egyelőre), hogy jelenleg még a munkaidőn problémázok (sehol sincs 8-16, vagy 7:30-16, mindenhol későtől-későig, vagy 1 órás ebédszünet).
4 munkahelyem volt eddig. Az első után 4 hónap volt mire újra dolgozni kezdtem, de az egy szándékos pihenő volt, annyira kikészített idegileg az a munkahely, de mikor keresgélni kezdtem akkor az első komolyabb helyre azonnal felvettek.
A harmadik munkahelyemre már úgy mentem, hogy a másodikról csábítgattak el, így ott nem volt átmenet, a mostani munkahelyemre pedig szintén úgy mentem, hogy megkérdeztem van-e hely és rögtön mondták, hogy várnak szeretettel.
Szóval összességében soha egy nap se telt el, mire állásajánlatot kaptam.
Én először munkát 2014 július végén kezdtem el keresni és augusztus közepén dolgoztam (egy gyorsétterembe vettek fel) - augusztus végén (szintén 2014) átmentem egy szuvenírboltba (a gyorsétterem, ahova felvettek nagyon messze volt tőlem).
Én irodai munkát szerettem volna végezbni, azt pedig 2014 októberében találtam meg.
Ezelőtt diákmelóim voltak.
Utána volt még egy munkahely váltásom, 2 év elteltével de ott nem kellett sokat keresgélnem és gyorsan lement az egész a jelentkezéstől a hívásig, hogy fel lettem véve :) 1 hónap felmondási időt kellett már csak letöltenem. Azóta is itt vagyok az új helyen (ennem lassan 3 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!