Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért dolgozik valaki évtizede...

Miért dolgozik valaki évtizedekig egy gyárban?

Figyelt kérdés

Sosem értettem, hogy lehet gyárban dolgozni évekig, vagy akár évtizedekig.

Hogy tudnak emberek 15 évig dolgozni 3 műszakban?

Nem vágynak jobbra, többre?

Miért nem mernek lépni?

2019. febr. 26. 15:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

10 Merre vagy?

Amúgy csodállak is ám. A kamionos fizut leváltani gondolom bazi nehéz volt gyári munkás pénzre. Mindkettő munka elég s**r de legalább a kamionozás fizet. Én úgy tudtam hogy a kamionozásból ezért is nehéz kiszállni, mert nagy lové van benne és egy mezei kamionos akinek nincs szakmája, esetleg érettségije se annak tényleg a gyár marad itt vidéken és azért a 3műszaknak is meg van a hátránya az alacsony fizu mellett

2019. febr. 27. 00:11
 12/13 anonim ***** válasza:
A 220 nettó egy gyárban a szalag mellett rendkívül ritkának számító jelenség. Rengeteg, mondom RENGETEG gyárban dolgozó ismerősöm van, akik 120-180 között keresnek, függően attól, mennyit éjszakáztam, merre vannak az országban. A 220 igen ritka.
2019. febr. 27. 14:31
 13/13 anonim válasza:
100%

Jé, léteznek még olyan emberek mint a 6-os válaszoló? Elvan a gyárban, nem hőbörög azért mert esetleg agglegény (gondolom én), nem panaszkodik a fizura és elégedett azzal ami van.

10-ből 9 ember ennek szöges ellentéte. Hányszor megkaptam én is:

"Ki kell hozni az életből a maxot, utazni, pénzt költeni, bejárni a világot, nem mindig dolgozni..."

2019. febr. 27. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!