Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A főnökötök nézné kamerán,...

A főnökötök nézné kamerán, hogy mit csináltok. Hogy éreznétek magatok?

Figyelt kérdés

Itt vagyok kb fél éve. A főnök otthon lazul a gyerekkel és mint kiderült, mikor teheti otthonról nézi mit csinálok itt a munkahelyen. Egyedül vagyok, eladónő kis üzletben.

Mióta ezt tudom, kissé szorongva érzem magam. Ez normális? 22n

2019. febr. 25. 09:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
23%

Hihi, dolgoztam egy hotelben, ahol a nem sok eszű hr ribi kisfőnök,nacsasszony a monitoron kukkolta az egész hotelt.Jót nevettem, amikor az öreg, potrohos, löttyedt taták ott totyogtak a medencénél, a monitoron...Úgy látszik, van, akinek érdekes nézni, ha a flancos irodában más dolga nincs.Onnan is menekülnek a dolgozók.

Nagyobb üzletnél, amit nem lehet belátni, ott a vásárló térben érthető a kamera, de egy kis büfében pl, ahová csak a dolgozó tud bemenni, vagy hotel munkaterületén egyértelműen a dolgozók iránti bizalmatlanság és megfélemlítés a cél.Ott olyan eleve a munkáltató hozzáállása, hogy olyan helyen nem szabad munkát vállálni.

2019. febr. 25. 10:28
 12/17 anonim ***** válasza:
20%

Mindenhol van a te biztonsagodat is szolgálja csak ne tégy olyat ami nem oda illő.

Ugye érted mire gondolok?!

2019. febr. 25. 10:37
 13/17 A kérdező kommentje:

Köszi a további válaszokat!

Nem hinném,hogy olyat teszek, ami nem ideillő.

Felmosok minden nap, porttörlök ha kell, és rendezem az árut, ha jártak vele.

Egyszer szólt,hogy mikor ilyen kevés vevő van, többet kell foglalkozni a rendrakással, takaritással. (olyan napokom volt,mikor alig jöttek és többet is ültem,olvastam) szóval ez zavarta.

Viszont meg is mondtam neki,hogy ezeket mindig megcsinálom, de nem tölt ki 8órát. Ha így is elvárja,hogy csak bámuljak ki az ablakon és semmit se csináljak közben, akkor kereshet mást. De nem hinném, hogy senki sem venné elő a telefonját itt egyedül,unalmában.

2019. febr. 25. 10:59
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ezt előre tisztázni kell, hogy ha nincsen vevő és megcsináltad az egyéb feladatokat (takarítás, rendrakás), akkor olvashatsz-e. Ha azt mondja, hogy igen, akkor nyilván nem lesz gond, ha látja a kamerán.

Én irodában dolgoztam olyan helyen, ahol voltak olyan időszakok, amikor kevés munka volt, de ott kellett lenni. Nekem akkor a főnököm mondta, hogy nyugodtan hozzak be könyvet és olvassak. Nem volt kellemetlen, hiszen a tudtával csináltam, nem titokban.

2019. febr. 25. 11:02
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Én eleve nem mennék ilyen munkahelyre. És nem, ehhez nem kell sárosnak lenni. Egy tisztességes embert is zavarhatja, ha folyamatosan kukkolják.

Persze, tudom, vannak olyan helyek, ahol elengedhetetlen, hogy legyen kamera. (Bank, benzinkút, stb.) Na, ezért sem mentem pl. bankba dolgozni.

Az meg másik kérdés, hogy nagyon jól látható, hogy mi a különbség "főnök" és "vezető" között.

2019. febr. 25. 11:15
 16/17 anonim ***** válasza:
Eddig minden munkahelyemen vagy kamerán, vagy a hátam mögött ülve figyeltek. Teljesen immunis vagyok már rá. Egy idő után megszokja az ember. Főleg ha rendesen végzed a munkád és nincs takarítani valód. Hadd nézzenek, azért van a szemük.
2019. febr. 25. 17:45
 17/17 anonim ***** válasza:
Amilyen gyalázatos világot élünk, lassan már a WC kagylóba is tesznek kamerát... :/
2019. márc. 12. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!