Titeket is bosszant hogy az államnak dolgoztok?
Olyan országba költözöl, ahol alacsonyak az adók. De akkor ne számíts ingyenes egészségügyi ellátásra, iskolára a gyereked számára, munkanélküli segélyre, nyugdíjra stb. Ezek a dolgok nagyon sokba kerülnek. Mondhatod persze, hogy öt éve a háziorvosnál se voltál, de attól még majd fogsz menni, ha megöregszel: az orvosi kiadásaid nagy része idős korodban fog jelentkezni, leginkább az utolsó 3-5 évedben.
Az persze másik kategória, amikor az adód elveszti közpénz jellegét. Erre a problémára a megfelelő pártra szavazás a megoldás, és persze egy szavazat nem elég.
Kihasználják a dolgozókat.
1-es amiket írtál az engem nem érint mert 22 éves vagyok.
Nem bosszant, joval nagyobb fizum van mint aki privat szferaban dolgozik a kornyeken.
Ahogy a munka sem ol meg, nem fenyegetnek kirugassal ha megiszok egy kavet kajaszuneten kivul...
16:16
"azzal szoktam jönni, hogy nekem ne pofázzon amíg én dolgozom, ő meg ingyenélő, aki az én pénzemen él."
A te kis pénzed még arra sem elég, hogy te magad megéljél belőle.
Amúgy kár, hogy nem tanultál tovább mert akkor talán nem lennél ennyire korlátolt!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!