Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen munkát keressek?

Milyen munkát keressek?

Figyelt kérdés

Kicsit furi lett a kérdés:), de a lényeg, hogy jelenleg irodán dolgozok. Világéletemben irodán dolgoztam, most 40 éves vagyok, óvodás és iskolás gyerekek anyukàja.

Korábban sem rajongtam úgy igazán a papírmunkáért, de most egyenesen fáj. De nemcsak a papír rész, hanem inkább az amikor emberekkel kell jópofiznom. Nem ügyfélszolgálat, de azért elég nagy a nyüzsi. Kedves az alaptermészetem, de annyira le vagyok sokszor zsibbadva, hogy nem kattan az agyam gyorsan, hebegek-habogok, amúgy sem voltam sosem az a nagy társasági ember. Szóval ezt most hozzátéve ahhoz, hogy maga a munka sem jó, egyre kevésbé szívesen járok be.

Régóta gondolkodok vàltáson, még tanulni is szívesen tanulnék, de fogalmam sincs merre keresgéljek. Eredeti végzettségem angoltanár, de ezt a szakmát nem szeretném, megőrjítene a sok kamasz gyerek.:)

Olyan munkát szeretnék, ahol nem kell emberekkel foglalkoznom, beszélnem, jópofiznom vagy éppen szigorkodnom. Tárgyakkal szeretnék molyolni. Egyszer egy cégnél be kellett ugranom segíteni a csomagolási részre. Egész délután csomagolgattam, méricskéltem, címkéztem - eddigi èletem legszebb munkanapja volt, elröpült az idő és soha ilyen hasznosnak nem éreztem még magam!

Legszívesebben gyártósorra mennék operàtornak vagy minőségellenőrnek, de a váltott műszakot nem tudnánk megoldani a gyerekek mellett (férjem eleve összevissza dolgozik, nagyrészt én hozom-viszem a gyerekeket).

De ha nem gyártósor akkor mi jöhet még szóba szerintetek?

Köszönöm előre is ha írtok, hátha ihletet kapok.:)

2019. febr. 19. 05:39
 1/9 anonim ***** válasza:
73%
Vannak egy műszakos gyárak is, meg gyerek barátok. Pl a festonál volt rá példa hogy gyerek miatt a nőnek engedték az egy műszakot. Szerintem a két műszakot hirdető cégeknél érdemes lehet próbálkozni és interjú után ha vissza hívnak, a szerződés megírás előtt lehet egyezkedni, hátha. Vagy ha mégse, akkor nem írsz alá.
2019. febr. 19. 05:48
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Valamilyen raktáros, vagy árukészlet-karbantartó stb jutott eszembe, nem tudom hogy esetlegesen milyen más munkakörökkel vonják ezt össze, amit esetleg annyira nem szeretnél.
2019. febr. 19. 06:18
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Fordító, esetleg idegenvezetés. Magántanár se szeretnél lenni? Jól fizet és egyszerre max 1-2 gyerekkel találkozol.

Közfoglalkoztatotti munka, ha olyan nyugis helyen van.

2019. febr. 19. 06:25
 4/9 anonim ***** válasza:

En egyszeruen csak kituztem azt h egyedul akarok lenni. (Nekem a kollektivaval volt bajom mindig. Kikozositettek stb)

A veletlenek is ugy alakultak ahogy akartam.

Eloszor aluljaroba kerestek eladot egyetlen embert. Bekamuztam h van eladoi tapasztalatom(de csak boltvezetoi papirom volt) elmondtam oszinten azt hogy kollektiva miatt mondtam fel es nagyon szeretnem ha engem valasztananak.

Es szoval felvettek. Napi 12 oraztam poenkodtam a vevokkel joindulattal, duplaztam az arbeveteluket, en rendeltem be àrut is mert figyeltem a fogyasztoi igenyekre is stb. Azota is varnak vissza. De sok volt a heti öt nap 12 ora

Igy valtottam. Kerestek idegennyelvi penzugyest. Jelentkeztem(diplomam is van). Nicsak oda is egyetlen fő kellett. Egy ures irodaba. Bertargyalason alul kertem mert egyszerunek talaltam a munkakort pl figyelgetni kell a bankban ki mikor fizet, tartozokat felszolitani, szamlazni devizaban is, dolgozók bejelenteset intezni, árut anyagot bevetelezni, kisboltok szamlazasat ellenorizni, kulfoldi kapcsolatot tartani, neha napjan tolmacsolni targyalason, szoval miutan mondtam az alacsony berigenyem csak azutan közölték hogy amugy penzügyi vezető a munkakör berigenyem miatt azonnal fel is vettek. Es ott is egyedul dolgoztam.

Aztan gyerekek miatt reszmunkaidos melot kerestem. Oda tobb fő kellett volna de alig van aki alacsony berert vàllal 4-6 oras penzugyi melot. En vallaltam. Azota több ember munkajat is elvegzem (azota se talalunk embert mert reszmunkara nyugdijasok jelentkeznek akik a gèpet bekapcsolni se tudjak meg diakok akik nem maradnak hosszu tavon) szoval egyedul dolgozom es azota itt mar irodavezető statuszban (a fonokot is helyettesitem)a bérem nègyszere most annak mint amennyivel felvettek ket éve.

Ha nem is hiszel a vonzas torvenyeben de szerintem ha arra koncentralsz amit akarsz valahogy ugy is alakul.

Magàt a munkakort en sem tudtam soha mi akarok lenni, csak azt h egyedul akarok lenni.

2019. febr. 19. 07:26
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is van egyműszakos munkarend.

De ha világ életedben 8-5-ig irodai munkát végeztél vissza fogod sírni 1 hét után

2019. febr. 19. 08:29
 6/9 A kérdező kommentje:
Fordítást szívesen csinálnék, de nincs semmi spéci fordítói képesítésem, anélkül meg nem tudom hol lehetne ilyen munkát megcsípni
2019. febr. 19. 10:58
 7/9 anonim ***** válasza:
Árufeltöltő?
2019. febr. 20. 04:33
 8/9 A kérdező kommentje:

Elnézést hogy csak most reagálok.

Szóval a magántanítás nem jöhet szóba, nagyrészt mert többnyire mindenki suli/munka után ér rá, nekem pedig akkor már a gyerekekért kell mennem, velük foglalkoznom. Egyébként meg itt vidéki árakat nézve reengeteg tanítvány kellene egy normál megélhetésért, és egy részük le is fogja mondani, vagy pl nyári szünet necces.

2019. febr. 21. 06:16
 9/9 A kérdező kommentje:

4es válaszoló, tök jó ahogy alakultak a dolgaid!!:)

Hát nálam ez a bevonzás nem akar működni. Valahogy pont hogy arrafelé terelget az élet, amik a necces, fejlesztendő területeim.

köszönöm a válaszokat mindenkinek!

2019. febr. 21. 06:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!