Milyen munkát keressek, amivel pénzt is lehet keresni, érdekes, pörgős?
Érettsegim van, angol-német megy, németül nem tudok írni.
Nincs szakmám.
Akármi érdekel, meg akarom találni életem munkályát amit sose unok meg de szeretem is, tanulni tudok még de főiskola kilőve, egy bizonyos szintig OKJ-s képzés is jó anyagi szempontból ha fizetős lenne!
Köszönöm előre a válaszokat!!!
Elfelejtettem, olyasmi is jó ahol magam ura vagyok, nem akarok főnök lenni.
Jól keresek most is ahhoz képest, de nem egy raktáros, áruátvevo szeretnék lenni egész életemben...
Nem vagyok egoista, de mindenki beletorodik a munkájába és hagyja az álmait, mindenki a hétvégét várja, viszont én 7 napból 7-et akarok élni, úgy hogy szeretem a munkám
*gondoltam mar repülőgép szerelőre(nem utasszállító),
Kicsinálnának a kollégáid. Férfitársaságban nem szerencsés a te ...
Azontúl, hogy képesnek tartod magad arra, hogy több ezer oldalt-vedd szó szerint-angolul meg tudj tanulni kivűlről? és műszaki rajzokat bevésni fejbe? ebből állandóan vizsgázni szakhatóságok előtt?
Ha erre képesnek érzed magad,és kiválló a memóriád akkor vágj bele, ha nem, akkor bele se kezdj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!