Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Új munkahelyre előző munkahely...

Új munkahelyre előző munkahely papírja kell?

Figyelt kérdés

Na az a helyzet hogy 6 hónap Tescozás után felmondtam és át mentem a Piroska ABC be de ott csak 1 hónapot dolgoztam

Most a Marci ABC felvett üzletvezető helyettesnek

Az önéletrajzomba csak a Tesco szerepel nem fogok 1 hónapos munkát beleirni és a leendő főnökom az önéletrajz alapján a Tescot gondolja utolsó munkahelynek

Kérdés ha a Marci ABC kéri az előző munkahelyrol a papírokat akkor a cooposat adjam oda? Vagy a Tesco is elég?

Elégé hülyén jött ki

2019. febr. 17. 14:15
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha nem akarsz problémát az adózással, akkor viszed mindkettőt. Ha be voltál jelentve, számít az az egy hónap is.
2019. febr. 17. 14:17
 2/9 A kérdező kommentje:
Én is jobbnak látom elvinni
2019. febr. 17. 14:21
 3/9 anonim ***** válasza:
Kiskönyvedben minden munlahely szerepel, nem?
2019. febr. 17. 14:23
 4/9 anonim ***** válasza:
*munkahely
2019. febr. 17. 14:24
 5/9 A kérdező kommentje:

Be voltam jelentve

De a kiskonybe csak a Tesco van

2019. febr. 17. 14:34
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Előző munkahely kilépő papírjai mindenhová kell..... Legalábbis jobb helyeken előfeltétel.
2019. febr. 17. 14:36
 7/9 anonim ***** válasza:
Micsoda szerencse, hogy itt külföldön nincs ez a kilépőpapíros, meg kiskönyves hülyeség. Ha próbaidő alatt elküldenek valahonnét, azt símán kihagyhatom az önéletrajzból.
2019. febr. 17. 14:40
 8/9 A kérdező kommentje:
Hidd el én is kihagytam az önéletrajzbol
2019. febr. 17. 14:55
 9/9 A kérdező kommentje:
Úgy tiszta ha elviszek mindent
2019. febr. 17. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!