Mennyire normális, hogy egy teljes munkaidős állás nagyon lefáraszt és alig van időm mellette bármire is?
Figyelt kérdés
Nagy koncentrációt igénylő munkám van.2019. febr. 13. 19:49
1/6 anonim válasza:
Üdv a munkavállalók nyomorúságos, ótvar, proli világában!
:(
2/6 anonim válasza:
Sajnos ilyen az élét :(
Mennyi idő oda-vissza út a melóba?
3/6 anonim válasza:
Nem tudom mennyire normális, de azt tudom, hogy a környezetemben ez általános, én magam is így vagyok.
4/6 anonim válasza:
Attól függ. Mennyit alszol? Van túlóra? Mire akarod, hogy időd legyen? Én egy ideje arra szoktam rá hogy munka UTÁN iszok kávét hogy otthon ne legyek estig k.o.
5/6 anonim válasza:
Introvertált vagy. Nekem is pokol volt 8 órát ülni egy irodában, ahol az igénytelen tuc-tuc rádiót túlüvöltve senkinek nem állt be a szája egész nap. Szerencsére most otthonról dolgozom.
6/6 anonim válasza:
Nalam ez hangulatfuggo. Ha rossz kedvem van, a munkaban is elfaradok, akkor is, ha egesz nap semmi dolgom szinte. Munka utan alig varom az alvast es ennyi. Ha jo kedvem van, meg sem erzem, nem szamit, hogy sok a munka aznap, meg sem erzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!