Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mennyire normális, hogy egy...

Mennyire normális, hogy egy teljes munkaidős állás nagyon lefáraszt és alig van időm mellette bármire is?

Figyelt kérdés
Nagy koncentrációt igénylő munkám van.

2019. febr. 13. 19:49
 1/6 anonim ***** válasza:
86%

Üdv a munkavállalók nyomorúságos, ótvar, proli világában!

:(

2019. febr. 13. 20:04
 2/6 anonim ***** válasza:
74%

Sajnos ilyen az élét :(

Mennyi idő oda-vissza út a melóba?

2019. febr. 13. 21:25
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom mennyire normális, de azt tudom, hogy a környezetemben ez általános, én magam is így vagyok.
2019. febr. 13. 22:11
 4/6 anonim ***** válasza:
69%
Attól függ. Mennyit alszol? Van túlóra? Mire akarod, hogy időd legyen? Én egy ideje arra szoktam rá hogy munka UTÁN iszok kávét hogy otthon ne legyek estig k.o.
2019. febr. 13. 22:25
 5/6 anonim ***** válasza:
Introvertált vagy. Nekem is pokol volt 8 órát ülni egy irodában, ahol az igénytelen tuc-tuc rádiót túlüvöltve senkinek nem állt be a szája egész nap. Szerencsére most otthonról dolgozom.
2019. febr. 14. 13:22
 6/6 anonim ***** válasza:
Nalam ez hangulatfuggo. Ha rossz kedvem van, a munkaban is elfaradok, akkor is, ha egesz nap semmi dolgom szinte. Munka utan alig varom az alvast es ennyi. Ha jo kedvem van, meg sem erzem, nem szamit, hogy sok a munka aznap, meg sem erzem.
2019. febr. 15. 02:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!