Más hogy viseli el a mindennapokat ilyen kollégákkal?
Nálam is volt ez, de akkor gyakornok voltam, szintén multi pénzügy osztály. Fix 6 hónapos szerződéssel, az utolsó hónapban már húzgáltam a napokat a naptáramban, elég rossz volt.
Sztem próbálj mást keresni, mert ezt évekig bírni...hát nem is tudom, én tuti nem tudnám csinálni. Sok sikert és kitartást! :)
Én személy nagyon lelkizős vagyok, nem az a "leszarom" típus. Nem bírnék ilyen kollégák közt dolgozni.
Az odáig rendben, hogy a munka az első, és nem cimboráskodni járunk be. De nem mindegy, milyen a légkör, nagyon nem! Az elvégzett munka minőségének rovására megy a stresszelés.
Látom, Te is nehezen viseled az ilyesmit.
Csak Veled ilyen tapló a társaság / mert, az, hogy köszönök és úgy reagálnak, hogy levegőnek néznek, hát, az oltári nagy bunkóság / vagy egymást sem kultiválják?
Egyszer dolgoztam egy hasonló helyen, egy üzletben. Kőkemény 1 napig bírtam az ottani légkört és a bánásmódot. Alig vártam, hogy leteljen a 8 óra.
Akadt már más munkahelyem, amit otthagytam, de azokat más, többféle indok miatt. Kifejezetten az emberek miatt csak azt az egyet. Remélem, többé ilyen szitum nem lesz.
Neked is azt tanácsolom, igyekezz lelépni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!