Miért zavarja az a főnököt ha nem vagyok annyira jóban a kollegákkal?
Egy főnök szereti azt látni, hogy az irodában a dolgozókm között kellemes hangulat van, hogy jól kijönnek, hogy nincs kívülálló.
Tényleg barátságosabb egy kívülálló számára is egy olyan közösség ahol csevegnek, jól elvannak, szívesen járkálnak csapatépítő bulira. És magát a beosztottak hangulatát is pozitívan befolyásolja.
Ha valaki állandóan befordul és elvan a kis világában, nem adja meg másoknak ezt a pozitív érzést, sőt talán negatívat is szíthat benne, hogy mivel szolgált rá az antipatikus reakciódra. Még ha lényegében nem is ő tehet róla.
3: Jól van, csókolom, de a beforduló, antiszoc típusoknak is dolgozniuk kell valahol, hogy megéljenek. Egyedül végzendő munkát találni és/vagy magánvállalkozóvá válni pedig nem olyan könnyű, hiába tanácsoljátok itt páran ezeket.
Szerintem az elsődleges szempont az kellene legyen, hogy a munka jól legyen végezve, és hogy ne legyenek konfliktusok a dolgozók között. A bratyizás csak egy extra opció. Ha én az első munkanapon avval indítok, hogy kerekperec megkérem a kollégákat, hogy ne akarjanak haverkodni velem, csak és kizárólag akkor szóljanak hozzám, ha azt a munkamenet megkívánja, akkor azt igazából el kellene, hogy fogadják. Egy normál társadalomban ez így működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!