Részegeskedő főnök a viselkedésével csak önmagát járatja le vagy közvetetten a cég első embereként az egész céget és így az összes ott dolgozót is?
Csak önmagát járatja le a munkahelyen történő piálással és folyományaival (imbolygás, részegen össze vissza hőzöngés hangoskodás) vagy az egész céget így az összes ott dolgozót is (így közvetetten engem is)?
Sajnos a helyzet olyan hogy a részegeskedést külső emberek (ügyfelek ) is látjhatják. Szóval ez nem egy gyár ahol a 4 fal közt marad a dolog, itt külső emberek is látják ezt és le is vonják magukban a következtetést.
"akkor miért éri meg neked ott lenni még?!"
Nagyon helyes hogy más kérdéseimre utalsz!!
Mert ott a válasz 10000000000000000000000x leírtam miért vagyok itt.
Tán olvasd el a MÁS Kérdéseimben.
Leírtam 10 a 10-iken alkalommal.
"éri meg neked"
megéri..... hol vagyok én abban a helyzetben hogy azt mérlegeljem megéri-e....
hogy képzeled ezt? Megéri.--- szerinted jókedvemben vagyok itt? Szerinted ha lenne lehetsőégem nem léptem volna le 10 éve??? Bakker ha rajtam múlna 10 év itt se lennék az épület meg lángokban állna mögöttem!! (vágyálmok)
"Van közmunka is"
Van bizony és ha egyszer bedől ez a trágyahalom, akkor kénytelen leszek vele megismerkedni mert máshova úgyse kellek majd a 80 diplomámmal (pláne azért nem)
De azért ezt az ismerkedést tolnám amíg lehet.
de minek mennék olyan helyre ahol még annyit se kapok mint itt?
Oda minek? AZért a 130 nettóm megvan a 6 órás napomra (nem 8).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!