Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Büdösnek tart? Ha igen, akkor...

Büdösnek tart? Ha igen, akkor miért nem mondja a szemembe?

Figyelt kérdés

Minden nap tisztálkodó, minden másnap hajatmosó, dolgozni indulás előtt is fogatmosó, tiszta ruhát hordó lány vagyok. Van párom, tehát ha büdös lennék, tuti szóvá tenné, de szerinte jó illatom van, mégis az egyik munkatársam olyanokat mond, hogy "na, kinyitotta a száját", "nem megyek oda enni, mert felfordul a gyomrom", "nem megyek oda, hogy szagolgassam" meg ilyesmi. 5 napja dolgozok ott, biztos vagyok benne, hogy nem vagyok neki szimpatikus, szerinte(meg akikkel jóban van) kezeltetnem kellene magam, mert hülye vagyok.

Persze lehet az vagyok, de ha tisztálkodok, miért beszél úgy, mintha büdös lennék? Ha büdös vagyok, miért nem szólt még soha senki emiatt?

Már olysn rosszul érzem magam emiatt, hogy vettem új dezodort (golyósat használtam, de ma vettem sima spray-t), gondolkodtam, hogy veszek rágót és hiába fáj a növő bölcsességfogam tőle, rágózni fogok. Vagy nem tudom...mit kellene tennem? Elég nagyszájú csaj, miért a hátam mögött mond ilyesmit?

2019. febr. 7. 18:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Sokminden elhangzott itt, csak az nem, hogy miért mész be az ő utcájába? Miért veszel új dezodort, miért rágózol még a fogfájást is tűrve? Csak egy ilyen hülye liba miatt? Ha 15 ezres francia parfümöt öntesz magadra, akkor is ezt fogja mondani. Sz@rd le magasról! Ha senki másnak nincs veled baja, akkor nem kell az ő elvárásaihoz igazodnod. Nyilvánvaló, hogy csak kötekedni akar.
2019. febr. 7. 22:09
 12/15 A kérdező kommentje:
Mert a batátnője tanít be, holnap meg vele leszek egész nap. Nézzem, ahogy húzza a száját rám? Nem vagyok egy kptekedős, eléggé bánt, amit csinál.
2019. febr. 7. 22:29
 13/15 anonim ***** válasza:
Esetleg túl erős a parfümöd és nem bírja az illatát? Ismerősöm egy túlpacsulizott illetőről beszélt ugyanígy.
2019. febr. 8. 19:40
 14/15 A kérdező kommentje:

Nnem használok parfümöt. Egy golyós deot használtam, mint írtam is. Olyan illatút, mint a tusfürdőm. Egyébként ma meg egész nap rajtam szórakozott, amíg vele voltam.

Annyit mondtam neki nap végén, hogy leszarom az egészet, mert megfeszülhetel, akkor se felelek meg, ha nem vagyok szimpatikus. Ugyanis mások megkérdezték, hogy felmondok vagy jövök hétfőn?

Egész nap rajtam köszörülte a nyelvét. Elengedtem a dolgot.

2019. febr. 8. 20:06
 15/15 anonim ***** válasza:

Dohányzol? Ha a párod is akkor lehet hogy ő sem érzi rajtad, más viszont igen.

De lehet csak merő rosszindulatból terjesztik rólad hogy büdös vagy.

2019. febr. 9. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!