Minek törjem magam hogyha mérnökként egy segédmunkás szintjén keresek?
Figyelt kérdés
Igazából megírtam a felmondólevelem és holnap beadom. Elmegyek futárnak vagy buszsofőrnek, többet fogok keresni.2019. febr. 5. 17:57
3/12 anonim válasza:
Azt neked kell tudnod,hogy mennyire csinálsz belőle egzisztenciális kérdést.Úgy értem,ha nem zavar,hogy van diplomád és közben futár vagy buszsofőr vagy,mert a pénz miatt jobban megéri,vagy nem kell annyit agyalni hozzá,akkor válts.
4/12 anonim válasza:
Nem tudom milyen mérnök vagy.
A helyedben ledolgoznék egy évet a munkatapasztalat miatt és közben pályáznék a jobb állásokra.
5/12 anonim válasza:
Nyilván nem örömhír, amiről írtál, de azért az is játszhat, hogy még nincs érdemi munkatapasztalatod - a munkáltatók szerint. Ha az én alkalmazottam lennél, nálam is végig kellene lépkedned a "szamárlétrán", - mert sokat számít a tapasztalat és a lojalitás, hovatovább, ha én parkettát akarok letetetni veled meghatározott időrendben, meghatározott helyeken, meghatározott határidőre, akkor hidegen fog hagyni, hogy jogi diplomád van, mert nem szakirányú a végzettség.
6/12 A kérdező kommentje:
Mikor jelentkeztem egyetemre és felvettem a diákhitelt, nem gondoltam volna hogy egy bme-s diplomával egy panelszobát bérelve fogom leélni életem hátralévő éveit.
2019. febr. 5. 18:51
8/12 anonim válasza:
Hát ez az. A fiatalok házat se tudnak venni , a legtöbb albérletbe,panelba megy. Az meg nem saját ház.
9/12 anonim válasza:
Pályakezdőként mit vársz? Nem tudnak megfizetni ha nincs tapasztalatod. Én is 140 nettoval kezdtem anno, pedig programozó vagyok. 5 év kellett, hogy tényleg jól keressek. Ne legyél türelmetlen. 27/N
10/12 A kérdező kommentje:
vegyészmérnök vagyok
2019. febr. 5. 21:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!