Mi kellene ahhoz, hogy teljes mértékben elégedett legyél a munkahelyeden? Csak úgy tudnál nyilatkozni, hogy:". Nah, ez pöpec. " Bármit ìrhattok.
Én viszonylag elégedett vagyok a munkahelyemmel, de az alábbiakon változtatnék:
- nyilván vmivel több fizunak örülnék :D de sztem alapvetően reális a fizetésünk
- a menedzserek legyenek jobban tisztában azzal, mi folyik alsóbb szinteken, főleg, ha az alsóbb szintekről jeleznek gondokat
- jobb munkatervezés
- van egy csomó munkafolyamat-rész, ami felesleges macera, azoktól megszabadulnék (de vmiért fontosnak tartják)
- ne várják el tőlem, hogy locsoljam a növényeket, amikor nem én kértem őket és rohadtul nem érdekelnek (az már kérdés, ha vki szabira megy és megkér, de hogy csak őgy random miért nem locsolom őket... nem kertésznek vettek fel)
- attól, hogy mi vagyunk ügyfélszolgálat (is), ne nekünk kelljen a másik egységek által okozott problémákat elsimítani folyamatosan
Mentálisan stabil, emberileg és szakmailag korrekt vezetőség, normális nettó fizetés, illetve minőségi berendezések, eszközök, hogy ne DIY módszerekkel kelljen működésre bírni a dolgokat.
Meg, persze, olyan kollégákat, akik akarnak is dolgozni, és nem alibiből vannak bent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!