Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mekis diákmunka? Hogy működik?

Mekis diákmunka? Hogy működik?

Figyelt kérdés
06.16-án töltöm a 16-ot. Diákmunkát szeretnék vállalni nyáron és utánna valószinűleg évközben is.Nem vagyok tisztában pár dologgal.A választottam a Meki. Milyen az elvárás idő és minőség gyanánt? És az órabér? Milyen dőközönként kapnék fizetést? Olyanok válaszát várom, akik jártasak ebben esetleg ott dolgoznak.

2019. jan. 31. 13:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Miért nem írsz rá, vagy mész be személyesen hogy ezt kivel beszélhetnéd meg? Neten is lehet szerintem e-mailt írni...
2019. jan. 31. 14:12
 2/4 anonim ***** válasza:

Nagyjából ilyen:

[link]

Én sosem dolgoztam mekiben, mindig irodista voltam.

A fizetést havonta kapod a ledolgozott órák után, szerződésben benne lesz, hogy mettől meddig kell megkérkeznie. Legtöbb munka úgy van meghirdetve, hogy egy hónapban minimum 80 órát teljesíts. Gondolom, be fognak osztani valamelyik bérsávba, de majdnem biztos, hogy a legalacsonyabban leszel.

2019. jan. 31. 14:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem értek hozzá, csak hallottam a kfc jobban fizet
2019. jan. 31. 18:42
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
En ugy volt megyek, de utolso pillanatban visszamondtam amikor megmutattak h mennyi mindent kell majd csinalnom (a diakszovivel nem azt beszeltem meg) alja munka, keves penzert..
2019. jan. 31. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!