Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Meg lehet valahogy élni...

Meg lehet valahogy élni munkahely nélkül? Létezik megoldàs?

Figyelt kérdés
Bàrmi ami nem törvénytelen. Nem akarok emberek közé jàrni és sokat dolgozni se. Lustàbb tipus vagyok. F

2019. jan. 30. 19:04
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

A kérdezőnek szerintem valami betegsége van mert nem akar emberek közt se lenni.

Szerintem ez a fő ok hogy nem akar dolgozni.

2019. jan. 31. 13:47
 22/28 anonim ***** válasza:
72%

Sokan lehordják a kérdezőt, de én meg tudom érteni őt.

Utálok munkába járni, utálom hogy elvesz az életemből napi 10 órát (8,5 + az utazás). Utálom a kollégáimat, és hogy minden szarral engem találnak meg.

Folyamatosan az az érzésem, hogy nem is magamért, hanem a főnökeimért és a multiért dolgozok.

2019. jan. 31. 13:54
 23/28 anonim ***** válasza:

#21: Igen szerintem is beteg. Látszott a megnyilvánulásaiból is. Vannak jó pszichológusok...

De egyébként vannak otthonról végezhető munkák is. Nem a kifogást kell keresni, meg a normálisan dolgozó emberek pénzéből élni.

2019. jan. 31. 14:32
 24/28 anonim ***** válasza:
34%

A kérdező csak egy mamahoteles.

Nagy különbség van a kettő között: valaki nem szeretne nehéz fizikai munkát , a kérdező viszont semmilyen munkát nem szeretne. És elvárja hogy pénze ,mindene legyen úgy hogy ki se teszi a lábát. Ez igen. Nem tudom ,mennyire kell gonosznak lenni hogy egy egészséges,felnőtt férfi mint a kérdező a szülei nyakán él , úgy hogy a kérdező semmit se csinál,semmit se dolgozik. Én az ő helyében nagyon széggyelném magam.Az se mentség hogy lusta.Tessék elmenni dolgozni !!

2019. jan. 31. 14:38
 25/28 anonim ***** válasza:
Egészséges alatt azt értem hogy nincs olyan betegsége ami akadályozná a munkában ,de ettől agyilag még...
2019. jan. 31. 14:46
 26/28 anonim ***** válasza:
#24: Vigyázz nehogy téged is elmondjon mindennek priviben mert nekem tiltanom kellett.Fáj neki az igazság :) Amúgy teljesen igazad van!
2019. jan. 31. 15:12
 27/28 anonim ***** válasza:

#22, Akkor ideje lenni kiallni magadert. Csak azt tudjak kihasznalni aki hagyja magat.

Es ajanlom neked, a kerdezonek, meg a tobbi mindenfobias hopihenek hogy koltozzenek ki egy tanyara.

Ott nincsenek emberek, tomeg, munkahely, fonok, kosz, szalagmunka, 2 oras utazas a munkahelyig.

Csak azt talaljatok ki hogy mit esztek es telen mi fog melegen tartani ha nem szerettek dolgozni.

2019. jan. 31. 16:10
 28/28 giantpocok válasza:

én most kezdtem a talentuno-t, ott csak munkakeresőket kell beajánlani az ottani munkákra, ha felveszik, akkor pénzt adnak rá

szerintem mondjuk ebből megélni nem lehet, de elég kemény összeget adnak, ha felveszik az állásra őket

2019. febr. 1. 09:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!