Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Meg lehet valahogy élni...

Meg lehet valahogy élni munkahely nélkül? Létezik megoldàs?

Figyelt kérdés
Bàrmi ami nem törvénytelen. Nem akarok emberek közé jàrni és sokat dolgozni se. Lustàbb tipus vagyok. F

2019. jan. 30. 19:04
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

Olvass Andy Vajna életéről hogy menekült ki ebből az országból és mire vitte. Azért van különbség egy semmit sem akaró és egy menekülő között.

Kedves kérdező, saját vállalkozást csinálj, találd ki miben vagy jó, akkor legalább magadnak dolgozhatsz.

2019. jan. 30. 21:38
 12/28 anonim ***** válasza:

De a kérdező semmit se akar dolgozni.

2019. jan. 30. 21:43
 13/28 A kérdező kommentje:
Munkahelyen nem akarok lenni. Azt nem irtam hogy csak fekudnek egesz nap az meg nekem is sok lenne. Jo lenne valamit csinalni de se munkahely nem erdekel se az ember se a megszakito munkak.
2019. jan. 30. 22:22
 14/28 anonim ***** válasza:
Irtam privat otletet... sokan vagyunk akik nem munkahelyi robotolasra vagyunk hivatottak, mert ott megfulladunk. Amit irtam neked az jo otlet... de abbol mar mas otlet is eszedbe juthat. Szabad eletet ad minden tekintetben ;).
2019. jan. 31. 02:54
 15/28 anonim ***** válasza:
Én online sportfogadásból élek, erre tettem fel az életemet, nagyon sokat buktam és tapasztaltam, míg kialakítottam egy működőképes szisztémát, nagyon nagy koncentráció és jó megérzések kellenek hozzá, de a legfontosabb a rutin. Normális szériák esetén havi 300-400 ezer Ft tiszta hasznot ki lehet belőle venni az én rendszeremnél.
2019. jan. 31. 04:41
 16/28 anonim ***** válasza:
0%

Mi az hogy nem akarsz dolgozni? Manapság mindenki csak a lábát akarja lógatni meg segélyekből élni? Tiszta szégyen ez amit csinàltok.

Nem csak olyan munkák vannak amiben meg lehet szakadni. És nem mindenhol kell emberekkel foglalkozni. Lustább típus vagy... Beszrás. Nagyon nagy kár hogy megszüntették a katonaságot, mert a mai férfiak többsége egy nagy nulla. Fiatal nőként mondom ezt. Köszönöm a sorsnak, hogy normális párt találtam, akinek tisztességes munkahelye van, nem egy mamahotelest.

Én alig vártam, hogy egyetem után dolgozhassak, hogy legyen saját pénzem...

2019. jan. 31. 10:12
 17/28 anonim ***** válasza:

Akkor azt miért mondják hogy akinek nincs nagy végzettsége vagy nagyon jó szakmája az csak szalagmunkára mehet? Ami baromi nehéz.

2019. jan. 31. 11:54
 18/28 anonim ***** válasza:
Erre nem tudok mit mondani. Én tanultam eleget azért, hogy ne a szalag mellett kössek ki. Szerintem mindenki előtt ott a lehetőség, hogy tanuljon. Ingyen! Mielőtt kezditek, hogy csak az tanulhat bármit is, aki gazdag. Hiszen jó középiskolai eredménnyel tovább lehet tanulni. Aki "lustább típus" az magára vessen, és ne másokra haragudjon. Meg priviben r***bancozzon le...
2019. jan. 31. 12:12
 19/28 anonim ***** válasza:

És aki nem olyan okos ezért csak ilyen rész-szakképesítést végez el? És azzal se tud elhelyezkedni? Nehéz fizikai munkára meg alkalmatlan orvosok szerint? Mert ugye a szalagmunka nehéz fizikai munka ugye ?

Szerintem meg baromi nehéz olyan munkát takálni ami nem monoton ,nem nehéz ,nem kell 8-10 órákat állni. És ez alatt azokra gondolok akik nem tudtak nagy végzettséget szerezni.

2019. jan. 31. 12:21
 20/28 anonim ***** válasza:

Figyelj. A kérdező annyit írt, hogy nem akar dolgozni, mert lusta.Ennyit tudunk róla. De amiket irogatott nekem priviben, azok után magasról teszek rá fog-e dolgozni elhiheted.

Egyébként értem a lényegét annak amiről írsz! És igazad van is!

2019. jan. 31. 12:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!