Gyerekek mellett vállalnád a folyamatos 12 órás munkarendet?
Ezt a kérdést fel sem tettem volna a helyedben, mert egyértelmű, hogy nem! Nem keresel vele annyival többet, mint amennyire kikészülsz. Azok a gyerekek még nagyon kicsik.
Jó neked az a 8-16-ig lévő munkaidő. Arról nem írsz, milyen segítséged lenne, mert egyedül (még férjjel is) szinte megoldhatatlan. Pláne, ha még utaznod is kellene. Ha rám hallgatsz, maradsz a régi helyeden egy ideig.
A lányaim felnőttek, amikor bevállaltam 3 műszakot. Esküszöm, aki ebbe nem szokott bele, vagyis nem így kezdte az életét, hogy gyári munkás legyen és lehúzzon 40 évet egy gyárban, annak fogalma sincs, mire vállalkozik.
Annyit még, hogy én fogytam 30 kilót. Vaságyastul se voltam akkoriban 50 kiló.
Egyébként nekem gyanús a kérdés, mert eleve te is tudhatod, hogy 4 és 7 éves gyerekek mellett egy biztos 8-16-ig lévő munkahelyet ÉPESZŰ ember nem cserél le folyamatos 12 órára.
Köszönöm a válaszokat! Bennem is volt bizonytalanság, épp ezért kérdeztem rá. Nem fogom elvállalni, de azért meghallgatom őket.
Utolsó válaszolónak tisztelettel válaszolnék: épeszű vagyok. Épp csak szabiról is berendelnek dolgozni 200 kilométerrel arrébb. A 40 fokos lázas, hányós gyerekem mellől el kell jönnöm melózni, mert megfenyegetnek, hogy kirúgnak. És a sima munkaidő mellett elvárják, hogy pluszban dolgozzak hétvégén és éjjel, akár két heti munkát is megcsinálva egy hétvége alatt. Szép fizetés. Szép kis iroda. Szép kilátások egy lábtörlő részére. Tudod, van úgy, hogy a nyugalomért kevesebb pénzt és több macerát is vállalnál már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!