Ha a főnök ki van akadva azon hogy influenzaszeszonban sokan otthon vannak akkor mit várna voltaképp? Hogy betegen jöjjenek és 1 betegbnől legyen 20 másnapra?
Komolyan nem értem az ilyeneket. Vamnnak akik hiányoznak de hát tél van influenzaszezon, 35.000-en vannak megbetegedve (országos tisztifőorvos....) és bizon yinnen tőlünk is vannak hiányzók.
És a főnök egyfolytában pofázik hogy dologtalan senkik, otthon fetrnegenek ahelyett hogy dogoznának és BEZZEG Ő még 40 fokkal is bejön (hát ha olyan hülye.... jöjjön) de nem értem mit akar voltaképp? HOgy jöjjenenk be fertőző betegek és a mai 5 hiányzóból holnapra lesz 10 holnaputánra meg 20?
Ez kéne? Vagy mit akar voltaképp?
Mert azt várná el hogy bejöjjenek ha négykézláb is. És az jó lenne ha bejönne egy lázas beteg ember zéró terhelhetőséggel zéró közeli érdemi munkavégzéssel és ráadásul teleprüszkölne fertzőzne mindent ?
Az kéne? Vagy mit akar az ilyen?
"..bár én inkább barátaimnak tartom őket.."
Te annak más vállalkozók főnökök meg (és ide tartozik a 90%-uk) igavonó barmoknak amit ütni kell és akkor húz.
Kit érdekel mi baja egy suhintás az ostorral és "meggyógyul"
ha meg nem, akkor ki van rúgva és veszi fel a következőt
"így hogy lehet vállalkozást vezetni?"
Éves fluktuáció majdnem 100%... ez mindent elmond. Az az állomány amely tavaly jan-ban még itt volt abból most 1 évvel később szinte senki sincs itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!