Más is érezte magát ilyen céltalanul az életében?
Más is érezte magát ilyen céltalanul az életében?
Elvesztegettem az életemből 5 évet és most azt érzem, hogy nagyot hibáztam. Elvégeztem a gépiforgácsoló és cnc gépkezelő szakmát, kipróbáltam és egyszerűen megutáltam, nem tudnék benne dolgozni sokáig.
Hamarosan leérettségizek és ha arra gondolok, hogy meglesz és mi lesz utána mindig kétségbe esek és elszomorodok, hogy mi tévő legyek.
Szeretnék más pályára lépni, de 21 évesen egy kicsit azt érzem, hogy ha nem is késő változtatni, de már illene tudnom mit akarok és dolgoznom.
Más is volt hasonló helyzetben, mi lett a vége?
A válaszokat előre köszönöm!
Nem az 5 évet vesztegetted el, hanem a hármat, hogy 21 évesen érettségizel...
Ott az OKJ, keress egy szakmát ami érdekel és tanuld ki, vagy menj el műszakos operátornak valahova amíg kitalálod
Nem vesztettél el semmit, legalább elértél annyit hogy kipróbáltad a magad és van két szakmád. Érdekelne pontosan miért utáltad meg? Tényleg magát a gépeket vagy körülmények nem voltak jók? Mert nagyon nem mindegy.
Másik, hogy fiatal vagy, simán belekezdhetsz még másba, ha jól sikerült az érettségid, még kitalálhatod milyen irányba mennél,akár felsőfokú tanulmányokba is kezdhetsz. Vagy hasonló munkakörbe mint eddig vagy akár irodai, amihez tanulnod kéne. Nagyon időben vagy, sokaknál 30 vagy 40 évesen belefásulnak abba amit eddig csináltak és váltanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!