Nincsenek meg a kilépő papírjaim?
Figyelt kérdés
Első munka helyemen ahol 4 évet voltam , elküldték a kilépő papírjaimat, és bevittem az új munka helyemre .Be léptem és otthagytam azt a helyet , annak a helynek meg kaptam a kilépő papírjait, de az első helyem papírjai eltűntek. Ilyenkor mi a teendő ?2019. jan. 27. 17:48
1/4 anonim válasza:
Követeljed.Máskor pedig légy előrelátó:munkáltatók kezébe sosem szabad semmi olyan papírt hagyni, amiről nincs fénymásolatod, vagy másik, saját példány.Mindíg minden munkával kapcsolatos papírból legyen neked is saját, amit soha senki kezébe nem adsz, főleg nem munkáltatóéba!
3/4 anonim válasza:
Hívd fel őket és kérd ki.
Nálam is volt olyan,hogy elkavartak papírt és fél évvel később derült ki,hogy xy papírom nincs meg. Új melóhelyen meg kérték. Felkerestem őket és bementem elhoztam.
Egyébként igaz, mindenről legyen neked is másolatod az fontos.
4/4 A kérdező kommentje:
Fél éve volt hogy kiléptem remélem oda tudják még adni.
2019. jan. 27. 19:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!