Tudnátok ajánlani rendkívül tartós gumitalpú acélbetétes bakancsot?
Figyelt kérdés
Munkába kéne elsősorban, és már az ötödik fröccsöntött talpú (pu) tömegcikk munkavédelmi bakancsot dobtam a kukába.
Pl: coverguard,shark,fisher & fisher stb. ezek mind ugyanúgy néztek ki csak színben volt más.
Fél év se telt el és a talpa szétrepedt, kiszakadt belőle egy darab vagy elvált.
Én meg még egyszer pénzt nem adok ilyen xarokért 5-10.000Ft kértek értük
ezek voltak:
Most kinéztem Stell Boots bakancsokat:
2019. jan. 27. 15:52
1/6 anonim válasza:
VANEK és társai ezek olaszok csak itt kaptak új nevet .
2/6 anonim válasza:
Az acélbetét nagyon fontos? Ha nem fontos az acélbetét, én inkább túrabakancsot vennék. Pl. egy ilyen 10 évet kibír:
Én is meguntam már évente kétszer venni bakancsot, és már próbáltam a 15-20 ezres kategóriát is, és azok se tartósabbak.
3/6 A kérdező kommentje:
Szia! nem nagyon találtam belőle megfelelőt csak egy villanyszerelős modellt. Nekem meg olyan kell amiben van lábujjvédelem.
2019. jan. 27. 16:16
4/6 A kérdező kommentje:
2# szia! ennek is pu talpa van nem?
Biztos van több féle, de a Pu-s kerülöm.
2019. jan. 27. 16:21
6/6 anonim válasza:
Caterpillar, Timberland, Martensből is van munkavédelmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!