Mindenhol így megy a vendéglátásban?
Figyelt kérdés
Pincérnőként kezdtem el dolgozni és láttok, hogy többnapos sütemény, fonnyadt zöldségek egyszer már megsütött zsemle újra ki van rakva a büffére.2019. jan. 26. 15:21
1/8 anonim válasza:
Lehet , de az tré hely . Almás pite ne legyen többnapos de zserbó az bírja meg a csoki csodák is . Cukrászdában többnyire a maradék torta stb meg a selejt a kókuszgolyó puncs szelet .
2/8 anonim válasza:
Katonaságban egyszerűbb volt. A felettesed parancsba adta, hogy nem járt le 10 éve a konzerv, amiből főznöm kell és már meg is volt friss hús a konyhán.
Ha dolgoztál már Eurest-ben, tudod, hogy nem akarsz ott enni. :)
3/8 anonim válasza:
Dolgoztam pincérként a Balatonon.
A vendégektől visszahozott tányérokról szinte minden visszakerült a körforgásba, mivel a főnök semmit sem engedett kidobni.
(Nem is ettünk ott semmit.)
5/8 A kérdező kommentje:
Jézusom. Minden étteremben maradékot kapunk.
2019. jan. 26. 19:20
6/8 A kérdező kommentje:
Reggeliztetés
2019. jan. 26. 19:21
7/8 anonim válasza:
Kaja hálistennek nem volt ott, ahol melóztam, de még a műanyag evőeszközt, papír poharat, szalvétát is standolni kellett.. Gondolhatod honnan szedtük össze. Azóta is a hányinger kerülget pedig ez volt már vagy 20 éve....
8/8 anonim válasza:
Nem minden étteremben. De sokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!