Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ti kimennétek Ausztriába...

Ti kimennétek Ausztriába dolgozni?

Figyelt kérdés

Tegyük fel hogy az osztrák határ mellett laktok egy kis városban és csak annyi pénzt kerestek itthon ami az alap szükségletek finanszírozására elég, emellett nem sokat tudtok félre tenni. Tehát ha szeretnétek saját házra gyűjteni, jobb autót, külföldi nyaralást, szép holmikat, jobb életet biztosítani a családotoknak stb. akkor ingáznátok Ausztria és Magyarország között?

Én most ebben a helyzetben vagyok. Középfokú pénzügyi számviteli végzettségem van, irodában dolgozok de alig keresek többet a garantált minimálbérnél. Akármilyen rossz érzéssel tölt el, elgondolkoztam azon, hogy kint keresek valami állást. Egyik közeli rokonom kint takarít (heti 40 óra) és átszámítva havi nettó 360 ezer fotintot kap. Fiatalként tényleg szeretnék itthon boldogulni illetve előrébb jutni az életben de ez nem megy ilyen fizetések mellett főleg, hogy hitelt nem akarok felvenni.

Ti mennétek vagy maradnátok?

Előre is köszönöm a válaszokat.

22/N

2019. jan. 24. 12:25
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenképp menj ki ha normális életet akarsz és nem vegetálni. Elején nehéz lesz de megéri
2019. jan. 26. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!