Mit tegyek, hiába van egy csomó papírom, csak közmunkára akarnak felvenni évek óta?
máshol nem kapok munkát , akárhogy próbálkozom, sok helyen a jóhiszeműségemmel élnek vissza és érzem, hogy kezdek beledögleni...
mit csináljak??
27/L ( kb. kb. 2014 óta vagyok az!)és a szüleimmel élek
2014 óta vagyok közmunkás, és most vagyok 27 vagyis 23 éves korom óta lengek ebben a dicső állapotban.
teológiai diplomám van+ középfokú idegenforgalmi végzettségem .... és diszlexiás is , ami alaposan rányomta a bélyeget....
köszönöm az együttérzést!
bár lennél inkább te a munkatársam, nálunk az anyuka a végletekig kihasználta a jóhiszeműségemet az állandó gyerekre való hivatkozással... haza kell mennie , mert vagy a gyerek..( beteg, lázas, álmos, óvoda, iskolai értekezlet, szülinap, névnap stb. ) Ne tudd meg!
Hű te lány, sajnállak!
Én meg 2 éve vagyok munkanélküli, de én dolgozni akartam és az egyetemre gyűjteni. - Nem jött össze, de idén már mindenképpen megyek egyetemre.
Azt javaslom neked is, hogy tanulj valamit az egyetemen, ha van elég pontod, akár levelezőn. Ebből a helyzetből csak a papír a kiút, hidd el!
És egy teológiai diploma + OKJ nagyon nem csomó papír.
Végezz el egy OKJ fodrászt vagy valamit és el tudsz indulni
Nagyon sajnállak :-(
Mit szeretnél?
Állíts magad elé célokat és tegyél érte minden nap.
Ha ebben a szakmában akarsz el helyezkedni akkor próbálkozz máshol Magyarország területén add be minnél több helyre az önéletrajzodat , mivel amint látod ott ahol vagy semmi lehetőséged nincs ilyen munkát végezned, esetleg tanulj nyelvet és próbálkozz külföldön, sok sikert és kitartást, bármit el tudsz érni csak akarni kell és tenni érte, lesznek jobb és rosszabb napok is de hidd el ha ki tartasz a céljaid mellet és nem adod fel akkor bármit is szeretnél előbb utóbb elnézést fogod érni :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!