Olyankor mi van ha én nem akarok dolgozni járni? A gondolatól is rosszul vagyok?
Szerintem az a legkomolyabb probléma, hogy semmi, komolyabb gonddal nem szembesültél az életedben. Hidd el, vannak olyan élethelyzetek, amikor nevetgélve vállalnád akár két műszakban is a mosogatást, - csak még nem kényszerültél ilyen helyzetbe! Nincs elég gondod, ami kijózanítson, megtisztítsa az elmédet! Az első lépés, amivel tovább tudsz zuhanni a lejtőn, hogy elveszíted az állandó lakhelyedet, mert akkor elveszíted a bölcs, magyar jogi paradoxonnak köszönhetően annak lehetőségét is, hogy tiszta, bejelentett munkahellyel tudj rendelkezni. És ha ez meg van, akkor már esélyed sincs, hogy a későbbiekben tudjál biztosítani magadnak akár csak egy albérletet is, mivel nem lehet munkahelyed, ahol emberi élethez méltó jövedelemre tudnál szert tenni. Ekkor kísért meg a gondolat majd, hogy akkor nekiállj a bűnöző életmódot kipróbálni, melynek folyamán könnyedén tudsz majd fedelet a fejed felett, de az nem az a fedél lesz, amelyről az embernek a meghitt biztonságérzet fog az eszébe jutni. További opcióként jöhet számításba, hogy - mivel senki nem keres akkor már, - egy számodra nem túl szép napon elaltatnak és kiárulnak alkatrésznek a szervkereskedők. Végül is ez az a pont, ahol teljesülhet is a "nagy álmod"!
Elmehetnél akár "világot látni" is, - hidd el, hamar visszajönnél, hogy inkább Magyarország - a hibáival együtt!... Ha komolyan viszonyulok a problémádhoz, akkor viszont azt javaslom, keress meg egy szakorvost, aki segíthet kikecmeregni a jelenlegi állapotodból! Nehogy abban a tévhitben élj, hogy meg fogja oldani a napi gondjaidat, de sokat tud segíteni a járható út megkeresésében! Addig érdemes cselekedned, amíg nem késő!
Szerinted ki szeret dolgozni?
Senki de muszáj.
A pénzt viszont jó költeni ::))
Bocsi de ilyen gondolkodással meg segíteni sem tudunk. :(
Nekem magasabb a végzettségem mint neked, de nem is ez számít.
Külföldre mentem mert Magyarország már nem adott jobb megélhetést :( , azóta itt dolgozom, de sajnos dolgozni kell vagyis muszáj.
Bár a csajoknak könnyen, ugye tudod miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!