Jelentkezés munkára személyesen? Segítség!
Én mikor étteremben voltam gyakorlaton, egy fiú bátortalanul behozott oda egy önéletrajzot, és kihívta a főnököt, hogy épp munkàt keres. Az étteremnek akkor nem volt szüksége új felszolgálóra. Viszont néhány héttel később bejelentette az egyik dolgozó, hogy megy ki külföldre. Ìgy megüresedett egy hely. Mivel a fiú otthagyta az önéletrajzát, ő lett behívva interjúra, és fel is lett véve.
Tehát én is azt mondom neked, egy próbát mindenképpen megér. Semmit nem veszíthetsz vele. :)
24N
Az új eus adatvédelmi jogszabályok miatt hiába viszed be személyesen az önéletrajzodat, elvileg az ott dolgozó eladók nem fogadhatják el azt. (Nálunk legalábbis így van, de gondolom akkor mindenhol érvényes)
Szóval én mindenképpen ajánlom, hogy keresd fel az adott céget interneten, nézz vmi elérhetőséget tőlük és oda küld el elektronikus úton.
Sok sikert! :)
Szia.
3-as válaszoló vagyok.
Az már fél siker, reméljük akkor hogy majd jelentkeznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!