Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Jelentkezés munkára személyese...

Jelentkezés munkára személyesen? Segítség!

Figyelt kérdés
A kérdésem az lenne, hogy személyesen hogy működik ez? Mert pl. online elküldöm az önéletrajzom és utána keresnek telefonon Stb. Egy ruházati üzletbe szeretnék jelentkezni, de nem tudom kit keressek, mit mondjak. Cseppet bátortalan vagyok, azért kérdezem meg, hogy magabiztosabb legyek egy kicsit. Segítségeteket előre is köszönöm! 20/l

2019. jan. 13. 16:22
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Még csak annyit, hogy legutóbb októberben hirdettek állást, azóta semmit. De mindenképp megpróbálkozom!
2019. jan. 13. 17:17
 12/16 anonim ***** válasza:
84%
Vagy ha most nincs is felvétel hagyd ott az önéletrajzodat. Hátha szimpatikus vagy és később visszahívnának ha lesz felvétel.
2019. jan. 13. 17:23
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Én mikor étteremben voltam gyakorlaton, egy fiú bátortalanul behozott oda egy önéletrajzot, és kihívta a főnököt, hogy épp munkàt keres. Az étteremnek akkor nem volt szüksége új felszolgálóra. Viszont néhány héttel később bejelentette az egyik dolgozó, hogy megy ki külföldre. Ìgy megüresedett egy hely. Mivel a fiú otthagyta az önéletrajzát, ő lett behívva interjúra, és fel is lett véve.

Tehát én is azt mondom neked, egy próbát mindenképpen megér. Semmit nem veszíthetsz vele. :)

24N

2019. jan. 14. 22:52
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Az új eus adatvédelmi jogszabályok miatt hiába viszed be személyesen az önéletrajzodat, elvileg az ott dolgozó eladók nem fogadhatják el azt. (Nálunk legalábbis így van, de gondolom akkor mindenhol érvényes)

Szóval én mindenképpen ajánlom, hogy keresd fel az adott céget interneten, nézz vmi elérhetőséget tőlük és oda küld el elektronikus úton.

Sok sikert! :)

2019. jan. 14. 22:55
 15/16 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Jelentkezem újra: voltam tegnap, önéletrajzomat elkérték, sajnos az üzletvezető nem volt ott tehát nem neki személyesen adtam oda, de az eladók készségesek voltak nagyon. Várom a telefonhívást vagy e-mailt, hogy értesítsenek.
2019. jan. 15. 14:03
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

3-as válaszoló vagyok.

Az már fél siker, reméljük akkor hogy majd jelentkeznek.

2019. jan. 15. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!