Felsőfokú szakképesítésre hol kell jelentkezni? Felvi rendszerben vagy személyesen az iskolában?
Szia!
Természetesen a Felvi rendszerben kell jelentkezni a megadott időpontig! FOSZ(felsőoktatási szakképzés) csak 2 éves, de ha azon irányban mész tovább akkor átjelentkezhetsz 2 év után az alapszakra, amik többletpontot jelenthetnek számodra.
Egy jó tanács, hogy jól gondold meg, mire jelentkezel és a mostani pontokat tanulmányozd át, mert akkor kb tudsz kalkulálni, hogy hány pontot is tudsz szerezni.
Remélem tudtam segíteni!
Köszönöm szépen, akkor a Felvi rendszerben kell, értem,
Abban tudnál még segíteni, hogy vajon miért nem találom a rendszerben ezt a szakot, amit szeretnék? Tudom hol kell keresni, de azt írja hogy nincs találat... Esetleg egyelőre még nem töltötték fel?
Az 1.válaszoló vagyok.
Valószínű, hogy még nem töltötték fel vagy nem hírdetik meg azt a szakot, amit szeretnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!