Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen pénzkeresési lehetőség...

Milyen pénzkeresési lehetőség van nyárra?

Figyelt kérdés
Szeretnék a nyáron pénzt keresni !Milyen lehetőséget vannak?Ilyen iskolaszövetkezetekhez nem szeretnék csatlakozni!Esetlegvan olyan ami az állatokkal kapcsolatos?
2019. jan. 6. 18:27
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Gondolom diák vagy azért merül fel ezen. Azon kívül más legális módja nincs, max ha elmész valami ismerőshöz aki ad valami munkát egy kis pénzért.
2019. jan. 6. 18:48
 12/20 A kérdező kommentje:

Ideiglenes kisállatpanzió?

Amíg a gazdi nyaral addig gondozom a kisállatkáját!

Persze ha akármi történik vállalom a felelőséget!

2019. jan. 6. 18:55
 13/20 Whitewolf19 ***** válasza:
Diákok kasszázni szoktak, árut feltölteni városokban. De.. az önkormányzatok is adhatnak diákmunkát egy hónap erejéig, úgy 50 ezer forint körüli összegért. Van ahol nem kell sok mindent csináljanak, én mivel vidéki vagyok én voltam még diákmunkán az önkormányzatnál, mi mentünk a földekre dolgozni.. de nem volt rossz, szeretek kint lenni.
2019. jan. 6. 18:57
 14/20 A kérdező kommentje:

Nálunk az önkormányzaton nem hiszem hogy adnak merthogy vannak vagy tízen akik közül csak 3 csinálja a feladatukat mert nem kell semmit!

Ez egyébként hol volt ahol kaptál munkát?Hány évesen?

2019. jan. 6. 19:00
 15/20 anonim ***** válasza:

"Persze ha akármi történik vállalom a felelőséget!"

Mármint ha elpusztul az állat vagy valami a te hibádból, vagy bármi kár éri, akkor fizetsz a gazdájának mint a katonatiszt?

2019. jan. 6. 19:02
 16/20 A kérdező kommentje:
Pontosan!
2019. jan. 6. 19:02
 17/20 Whitewolf19 ***** válasza:

Elvileg törvény szabályozza, jelentkezned kell és fognak adni. Mert ezt az állam szervezi, ha jól tudom.

Békés megyéből vagyok egy kis településről, úgy 2-3 éve voltam. 20 éves voltam kb., de voltak 15-16 évesek is. Ha jól emlékszem napi 6 óra fix munkaidő volt. Ami azért valljuk be, kényelmes. Igaz nem sok az az 50 ezer forint, ha azt nézzük egy diák a vendéglátásban szezon idején hogy keres, de ha nincs más a környékeden és nem szeretnél messzire menni, akkor az az 50 ezer körüli összes sem lesz rossz zsebpénznek.

2019. jan. 6. 19:09
 18/20 anonim ***** válasza:
Ilyen hozzáállással nem lesz munkád, de nem is baj.
2019. jan. 6. 19:09
 19/20 A kérdező kommentje:
És csak a lakóhelyemen lehet ezt vagy mehetek máshová is?
2019. jan. 6. 19:12
 20/20 Whitewolf19 ***** válasza:
Szerintem az adott település önkormányzatához, ami a lakcímen van.. de, ennek neked kell utána járni. A lehetőség adott, ha még sose dolgoztál, talán ezzel kellene kezdeni, így maradni fog szabad időd is a nyárra.
2019. jan. 6. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!