Van még ilyen "könnyű" pénzkeresési lehetőség?
Ma olvastam egy cikket a plazmaadásról, amiért régen 11ezret is kaphattak az emberek, ma már a Fidesz jóvoltából ezt lecsökkentették 3000ftra, hogy véletlenül se jöjjön rendbe az egészségügy...! Hagyjuk...
Szóval van még ilyen és ehhez kapcsolódó pénzkereseti lehetőség még? Szivesen segítek is :)
1#...istenem, ha tudnád hogy mennyien kerestek meg engem is itt a férfiak hogy jaj sétáljak a hátukon magassarkúban..:D hát nem tudom mit képzelnek magukról...
Amúgy jó kérdés, engem is érdekelne a gyors pénzkeresési lehetőség :D
De ha valaki tudja nem biztos hogy elmondja nekünk :D
"véletlenül se jöjjön rendbe az egészségügy...! Hagyjuk..."
Valahol vicces hogy az egészségügy rendbejövetelét követeled miközben te is kapzsi disznó módjára pénzért adod el a saját véred...
Bécsben 25 eurót adnak, az is messze van a 11 000-től :)
Győrben 4000-et + szendvicset és 2 dl almalét.
Mellesleg nem könnyű pénzkereset, szerintem összefosnád magad mikor préselik vissza vért!
A logikádat sem értem, egészségügy miért is jönne attól rendbe, ha többet fizetne neked a plazmáért???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!