Jogosan sért, ha a főnököm így fogalmaz?
24 óra munka, 48 óra pihenés. Ez a beosztásunk. Az egyik kolléga küldött neki egy SMS-t, hogy nem tud bejönni, erre felhívott engem, hogy "be kellene jönni holnap nappalra, és a másik kolégám pedig az estét viszi"
Jogosan sért, hergel, és idegesít fel, ha úgy fogalmaz, hogy "be kellene jönni"?
Nem, nem kell. Úgy gondolom, hogy ha akarok, otthon maradok, és csak a saját beosztásomat viszem.
Kevésbé zavarna, ha úgy fogalmazna, hogy "bejönnél-e"
Úgy érzem, ebben az országban már semmilyen jog nem illeti a munkavállalót, csak a munkáltatót!
Rabszolgatörvény ide vagy oda, én kizárólag havi 240 órát vagyok hajlandó vállalni, kizárólag a saját beosztásomon, 24-48ban, és csak akkor vállalok plusszt ha kedvem tartja. Nem az, hogy ráérek-e, hanem hogy kedvem tartja-e, vagy pihennék! Ez az én dolgom. És ki fogok állni ezért a jogomért! Különben akkor kösznönjünk el a munkáltatóval egymástól, úgyis alig találnak ide embert!
Láttam itt egy kis kavarodást a túlóra ügy vs jogszabály körben.
A munkáltató elrendelhet kötelező túlórát. De csak jó indokkal, meg időben kell a dolgozót értesíteni stb, stb. Szóval azért annyira nem egyszerű, viszont megteheti. Az is jogszabályhoz kötött, hogy évente hány órát rendelhet el.
Sztori: kéne túlórázni, mondták ők. Nem tudok, suliba járok (így vettek eleve fel, sőt a munkakörömet annak feltételéhez kötötték, hogy sikeres vizsgát teszek), ez volt a válaszom. Egy óra múlva hozta a műszakvezetőm a papírt a nagyfőnöktől, hogy márpedig de, túlórázok. (Csütörtökön történt ez és egy szombatra rángattak be. Teljesen hivatalosan.)
Egy korábbi helyemen két teljes hónapot dolgoztunk végig állandó kötelező túlórával, minden nap. (Az csak napi plusz 2 óra volt.) Na ők speciel baromira nem hivatalosan csinálták, de vidék is volt, munkahely se volt, úgyhogy megtehették velünk, csendben tűrtük. (Na jó, nem teljesen. A pénteket eleinte maguktól tartották tiszteletben, akkor időben hazamehettünk.. később "enyhe" dolgozói nyomásra. A hülyék csak egyszer próbáltak meg túlóráztatni pénteken. Soha többet. XD)
Szóval de, megteheti, hogy elrendeli a kötelező túlórát. Ha pedig nem jelensz meg, az olyan, mintha rendes munkában nem jelennél meg.
Aki nem hiszi, járjon utána!
" De csak jó indokkal, meg időben kell a dolgozót értesíteni"
Ezt meg honnan vetted? Munka törvénykönyvében ilyet nem látok (56 szakasz szól erről).
Ha már jogszabályra hivatkozol, és megszólod, hogy kavarodás van, ugyan ír már le melyik törvény melyik paragrafusában van az amit írtál!
"Egy síma kirándulásra még mondhatják azt, hogy majd máskor megyek, na de ha mondjuk egy koncertre vagy színázi előadásra?"
Azt képzelted azt írják a törvénybe, hogy rendkívüli munka elrendelhető, kivéve ha színházjegye van a dolgozónak, vagy nincs kedve menni? Mi lesz a következő? A vállalkozónak adót kel fizetni kivéve ha nem szán rá pénzt?
Túl van már ragozva a kérdésre a válasz.
A kérdezőnek joga lett volna nemet mondani abban az esetben, ha a munkáltató az utolsó pillanatban hívja ezzel fel, pláne ilyen bunkó hangnemben! Volt már nekem is ilyen tapló főnököm, aki hasonlóan hívott fel, de nem mentem be, és Ő se rúgott ki. Ha meg mégis megteszi, még mindig a munkáltató jár szarabbul, mert ma már MINDENKI (!), de tényleg mindenki, a legalacsonyabb iskolai végzettséggel rendelkező is talál magának munkát, ha akar és keres is.
Emberek, a csapból is az folyik, hogy nincs ember, nincs munkaerő itthon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!