8 év alatt 17 állás és csak a fontosabbak vannak leírva? Önéletrajzban volt
Ti mit gondolnátok erről a fickóról? raktárosi melóra adja be a pályázatot, és leírja az életrajzában hogy 8 éve érettségizett ezalatt 17 !!! munkahelye volt (felsorolva tételesen) majd odaírja de csak a fontosabbakat írta le.....
vagyis átlag 5,6 hónapot töltött egy helyen ha csak a khm „fontosabbakat nézzük“....
Mit gondoltok egy ilyen fickóról?
na csak azért kérdezem mert noha nálunk emberhiány van és kb bárkit felvesznek de a főnök meglátta az életrajzot és mondta hogy be ne merjük hívni.
így azonnal kuka lett a csávó
Mi lenne,ha a munkahelyi dolgaid nem teregetnéd ki?
Gondolom,a facebookos kérdést is te írtad.
Egyébként ilyen munkakörben nem gáz,ha normális,én is adnék neki egy esélyt.
",én is adnék neki egy esélyt."
te igen, az itteni főnök meg nem, ezt nem kell ragozni
nem akar az illető csóka 18. ex munkahelye lenni a cég, én se akarnék a helyében
Nézd,inkább jó tanácsként: ha én pályáznék valahova,és magamra ismerek egy ilyen kérdésben,biztos megkeresek nálatok egy vezetőt (személyes adatok védelme).
Stílusod,emberhez való hozzáállásod borzalmas,nem alkalmaználak HR irodán,vagy munkaerő kölcsönző cégnél.
",biztos megkeresek nálatok egy vezetőt (személyes adatok védelme)."
Hajrá.... elnézve ezt az illetőt nem fog az megkeresni senkit. de hajrá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!