8 év alatt 17 állás és csak a fontosabbak vannak leírva? Önéletrajzban volt
Ti mit gondolnátok erről a fickóról? raktárosi melóra adja be a pályázatot, és leírja az életrajzában hogy 8 éve érettségizett ezalatt 17 !!! munkahelye volt (felsorolva tételesen) majd odaírja de csak a fontosabbakat írta le.....
vagyis átlag 5,6 hónapot töltött egy helyen ha csak a khm „fontosabbakat nézzük“....
Mit gondoltok egy ilyen fickóról?
Attól függ, hogy milyen munkakörökben és 1 munkahelyen mennyi időt töltött.
Az átlag számitás nem sokat ér.
Nekem is volt már 10-12 munkahelyem 15 év alatt.
DE!
Jelenlegi munkahelyemen 7. évemet töltöm, előtte 3 évet dolgoztam, ahonnan leépités miatt tettek ki.
Azelőtt pedig több helyet is kipróbáltam, illetve alkalmi munkák voltak. A legrövidebb 1 napos, leghosszabb fél éves.
Na mindegy. Azt gondolom még mindig jobb, mintha 8 év alatt csak 2 munkahelye lett volna de 5 évig munkanélküli volt.
Ja hogyha csak a fontosabbakat nezzuk akkor a fontosabbakon kivul ki tudja meg mennyi is volt 8 ev alatt? Lehet akar 20-25 is a nem annyira fontosakkal osszeszamolva? Igazabol itt mar nem sokat szamit hogy kirugtak-e vagy felmondott, ha kirugtak akkor nem ugy vegezte a munkat ahogy kell vagy valamit elkovetett esetleg nem jart be, ha o mondott fel akkor meg csak probalgatja a munkahelyeket aztan ha elunja magat akkor megpattan.
En biztosan nem vennem fel, azt sugallja hogy nem megbizhato. A "fontosabb" munkaja is 17 eleg sok 8 ev alatt es ha a piti munkakkal szamitjuk ami nem fontos na az kitudja mennyi!
sok helyen annak is örülnek, ha csak két hétre jön valaki dolgozni. de ilyen munkavállalóktól sokra ne számíts.
Nekem eddig az volt a legjobb önéletrajz, amit láttam, hogy egy név, egy telefonszám, valami pózolós kép volt rajta és 3 év alatt leérettségizett estin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!