Nektek mi a véleményetek arról hogy a konyhásnénik visznek haza a konyháról ételt? Ingyen
Semmi. A munkahelyenem is van konyha, sokszor megmarad 10, de akar 20 adag is.
Szakacsok ott esznek, tucatszor ha segitettem en is ingyen ettem veluk.
Ha igyis-ugyis kidobnak a maradekot, akkor miert faj neked hogy elviszik?
Ha maradék, és csak kidobnák, akkor vigyék, akkor nem lopás.
Ha a gyerek repetát kér, és azt mondják neki, hogy már elfogyott, közben meg maguknak tették félre, azt én is elítélem, hiszen a gyerek szülei fizettek érte.
Semmi, vigyék ha akarják. Eszembe nem jutott soha ilyenen problémàzni.
Ez lopás? :D Hogy hazaviszi a maradékot? :D Mennyi rosszindulatú ember van...
N
Hát ha nem kispórolják, csak kimarad akkor vigyék haza.
Decemberben volt ebből botrány az oviban, a konyhás nénik és a daduska lefelezték az adagokat. Pl egy gyerekre fél túró rudi, fél kifli, jutott. De az ebédet is így osztották, 3 halrúd helyett 1, mindenből kevesebb. Savanyút, befőtteket nem is adtak az utóbbi időben
Mikor ez kiderült akkor kirúgták őket, ki tudja mennyi mindent vittek haza.
Nekem semmi bajom nincs azzal, ha a maradékot hazaviszik. Végül is nem ették meg, pazarlás lenne kidobni, ők megérdemlik, ház vigyék.
De amikor két féle kaját adnak és a jobbik valamilyen rejtélyes módon két perc alatt elfogy, aztán délután látjuk hogy viszik ki ételhordóban az kicsit piszkálja a csőröm.
Kuka vagy emberek? Legyen szemét, vagy valaki lakjon jól?
Aki a kidobást választja, én azzal nem tudok mit kezdeni emberileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!