Aki szülővel él mennyit ad haza a pénzből?
Figyelt kérdés
2018. jún. 12. 18:57
1/7 anonim válasza:
Jelenleg semennyit mert BSc-re járok nappalira. Viszont az étkezésem nagyját saját pénzből fizetem, illetve a bérletet is.
3/7 anonim válasza:
0 forintot.... csalad miatt nem tudtam elkoltozni sajat eletet elni, egyek meg amit főztek...
37/F
4/7 anonim válasza:
semmit..dolgozom a cégeikben ha vmi nem megy nekik
5/7 A kérdező kommentje:
csak mert nekem úgy álltak hozzá, hogy szinte az egészet, szóval amennyi épp kell nekik adjam csak "kölcsön".
2018. jún. 13. 09:32
6/7 anonim válasza:
Az én szüleim azt is ellenezték, hogy dolgozzak, amíg tanultam, valószínűleg azért, mert nekik már fiatalon kellett, és a gyerekeiknek jobbat akartak, csak ez meg a ló másik oldala és ez sem jó.
Nem fogadtak el tőlem pénzt, amíg velük éltem. Most sem mindig fogadják el, ha kifizetem a közös bevásárlásnál az én részemet, ha együtt fizetünk mondjuk kupon miatt. Tudom, hogy nem szorulnak rá, én viszont nem szeretek tartozni, még nekik sem.
Egyik véglet sem igazán jó.
7/7 anonim válasza:
Mondjuk szerintem az sem mindegy, hogy tanul vagy dolgozik az illető. A,íg tanultam és mellette diákmunkáztam, addig néha befizettem egy-egy számlát vagy fizettem egy nagyobb bevásárlást. Miután elkezdtem dolgozni, az egész rezsit én fizettem, néha egy-egy bevásárlást, és a cafeteriám nagy részét utalványokban kértem, amit szintén odaadtam. Nem kérték, de örömmel elfogadták. (azóta elköltöztem, de a rezsijüket továbbra is én fizetem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!