Ti hány perccel vagytok bent a munkahelyeteken hamarabb a munkakezdés időpontjától?
Kb 5 perccel. De van hogy pont kezdésre (8-ra).
Nálunk mindenki ilyen laza, max azért szólnak ha rendszeresen 15 perccel később érsz be, ha pont 8-ra az nem baj. Sőtt nàlunk a raktárosok (akiknek át kell öltözni), érnek be 8:00-8:10 között...
Persze van 1-2 aki már fél-1 óràval előbb is itt van, de ők messziről jönnek.
De olyan kollégám is van aki ha 5 perccel hamarabb ér ide, azt az 5 percet még kinn megvárja a kocsiban és 8:00-kor lèp be az ajtón.
Jelenleg tanulok, de amikor dolgoztam (irodában), akkor általában 5 perccel korábban, vagy később mentem be. Volt, hogy fél órával előbb, ha tudtam, hogy sok dolgom lesz aznap, ilyenkor nyugodtabb is a légkör, még csak 1-2 ember lézeng az épületben.
Amikor ott dolgoztam, az állandó dolgozók közül legtöbben 15-30 perceket késtek.
Irodában dolgozok,nem kávézok, egyedüli alkalmazott vagyok,úgyhogy 5 perccel kezdés előtt megyek oda. Egyedül nem fogok ülni ott egy fél órát.
24N
20-25 perc, fokepp a parkolas miatt.
Az oltozest es kavezast el tudnam nyujtani 8.10-ig is maskepp.
Cserébe 15.50-kor mar a kapuban vagyunk kifele.
Info: A munkavégzéshez szükséges előkészületek is beleszámítanak a munkaidőbe (pl. átöltözés), hiába szeretik azt mondani, hogy pontban x-kor el kell kezdenek dolgozni.
A mostani helyemen hál'istennek nincs jelentősége hogy mennyire vagyok pontos és a főnök is rugalmas, úgyhogy kb. munkakezdésre szoktam beérni, általában pár perccel korábban vagy később, de gyakori az is, hogy 15-20 perceket kések. Ilyenkor ennyivel tovább maradok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!