Ha a munkahelyemen némi elismerésre vágytam, azzal szerintetek kárt okoztam a környezetemben lévőkben? (munkatársban, főnökben, bárkiben)
elismerés?
nekem se volt olyan eddig.
Ezért írom le mindig hogy pénz legyen rendben.
Sajnos jelenleg kényszermunkahelyek vannak.
pénzért dolgoznak az emberek, találkoztam már olyan munkahellyel a sarki kocsma ahhoz képest kultur hely.
Mondjuk akkor is az a kedvencem amikor valakin látják hogy "iparkodik" és még őt nézik hülyének, hogy ennyi pénzért komolyan veszi a munkáját.
Ilyen helyen is voltam, rajtam röhögött mindenki.
Már nem vagyok ott.
Továbbra sem értem, mi a búbánatod....
Valaki beszólt? Kirúgtak? Nem kaptál prémiumot?
Az a helyzet, hogy a körülötted lévők minimális energia-befektetéssel akarnak dolgozni ugyanazért a pénzért, amiért te is. Most őszintén, tudja őket bárki hibáztatni ezért? A munka teljesen leszívja az energiájukat és akkor még a barátnővel/családdal/gyerekkel is foglalkozni kell otthon.
Amit te csinálsz az példamutató, de felhívod a figyelmet arra, hogy lehetne jobban, hatékonyabban is dolgozni, több energiát beleadni. Ezzel veszélybe sodrod a többiek jól kialakított szokásait. Ez az ő szemszögükből nem kívánatos és rosszabb esetben áldozata lehetsz kiközösítésnek.
Onnan tudom mindezt, mert dolgoztam én is ilyen helyen és bár a főnökömtől kaptam néha pozitív visszajelzést, de munkatársaktól egyáltalán nem. Már miért is kaptam volna, nemde? :) Felmondtam inkább, túrják csak a minimumot egymásnak.
Ha nem tudsz lépni semerre, akkor próbálj meg az ő szintjükön dolgozni, nem villogni tehetségekkel és rendben leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!