Ahol ti dolgoztok mekkora a fluktáció, mennyire menekülnek a munkások?
Mobiltelefonosok:
Egy magára valamit is adó gyártó cég megtiltja a telefonok gyártócsarnokba történő bevitelét. Miért? A technológia lopás/ipari kémkedés elkerülése végett. A telefon tökéletesen alkalmas eszköz mindenféle kép vagy hanganyag rögzítéséhez. Egy komoly munkahely ezt be is tartatja. Dolgoztam ilyen helyeken és egy pillanatig se zavart, hogy csak szünetben tudom megnézni a telefonom, mert megértettem a cég oldalát is. Gondolom most én leszek a hülye ettől. De teljesen támogatom a cég hozzáállását. Különben is munkaidőben dolgozni kell(ene). A híreket, üzeneteket, egyebeket el lehet olvasni szünetben, munka után is. És ezt nem csak prédikálom, hanem így is csinálom.
Kivétel persze, ha valakinek kórházban van valakije, és bármikor hívhatják, esetleg gyerek van, és bölcsi, ovi suli, bármi történhet alapon - rendben, legyen nála a telefon. De ne nyomorgassa csak úgy, nem azért van nála a telefon.
Hogy a kérdésre is feleljek:
Elég nagy. Jönnek mennek az emberek, főleg mikor kiderül, hogy dolgozni kell nálunk. Tény, minimálbért kapnak az emberek, megfejelve egy kis plusszal. (Jelenléti bónusz), de nem különb/rosszabb ez a hely semelyik hasonló kategóriájú cégtől. Egyszerűen csak az a tapasztalatom (mert az újak mennek el többségében), hogy nem szeretik, hogy itt elvárják az embertől az odafigyelést. Már csak azért is, mert itt mindenki munkája összefügg a másikéval. Ha egy szar'k bele, öt másikét nehezíti meg utána, s mivel kis cég, persze hogy személyes nézeteltérés lesz belőle.
"Különben is munkaidőben dolgozni kell(ene). A híreket, üzeneteket, egyebeket el lehet olvasni szünetben, munka után is."
Hagy ne a szabadidőm menjen erre is. És igazából hírek vagy fb olvasgatva is lehet dolgozni, ugyanis közben is tudok gondolkozni.
Választások után 80-ból 20an külföldre mentek.
Ez megfelelő válasz a kérdésre?
Előtte stabil volt a cég 8 évig.
" Milyen hely az,ahol tilos a privát okostelefon és a közösségi oldalak használata?"
Államvédelem, Bankok, Sofőröknél menet közben, sportolóknak a meccs és edzés közben, Tesco pénztárosként, ügyfélkapusként, bárhol, gyártó soron stb. Elég sok helyen tilos munka közben ezeket használni.
15#
Választás előtt senki nem ment el utána meg a banda negyede? :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!