Mitévő legyek? (Megszeretném valósítani önmagam)
28 éves vagyok vagyok villanyszerelő utóbbi időben külföldön vállaltam munkát mert ott érte meg.De idővel rájöttem hogy ez a szakma egyáltalán nem érdeke ill csak elméleti szinten.
A másik nem vagyok kifejezetten szociális ember igénylem az önálló létet ha több ember van körülöttem kifejezetten kellemetlen érzem magam...
Szóval nem jöttbe a dolog ..
Hollandiába dolgoztam ott a fent említett stresszforrások miatt rákaptam a fűre.
De itthon illetve ha stresszmentes helyen vagyok akkor nem is érdekel.
Bár itthon meg nagyanyámat viselem nehezen.
S a lényeg kicsit kétségek közt vagyok mit kezdjek az életemmel.
Mert ez a munka számomra nem megfelelő csak egy nagyon kellemtelen kényszer..
Az emberekkel nincs bajom de inkább aza fajta vagyok aki egyedül kifejezetten jól elvan s az emberek jelenléte kicsit olyan kellemtelen feszélyez..
Ráadásul inkább elméleti síkú csendes gyerek vagyok aki azt szereti ha mindenki békén hagyja ...
leginkább ha érdekel valami csak arra tudok figyelni ..
S jelbneleg nem tudom mitévő legyek egy olyandologban ami nem érdekel nehéz fejlődni meg nincs motiváció ha ezt kell csinálnom életem végéig akkor egy élő halott leszek ... Időszakonként felmondok mert nem bírom lekileg de itthon meg nagymamám terrorizál..
felvetődött az is h elköltözök de akk meg többet kell dolgozni s kevesebb pénzem is lész s akkopr meg a munkhely s az ottani emberek ideidegenedik amihez nincs már leki erőm minden reggeli felkelés mikor dolgozni kel kínszenvedés s addig alszok míg tudok.
Mikor nem dolgozok azokat az időszakokat évezem a legjobban mikor magma merülve ellehetek ...
Kíváncsi vagyok más nézőpontból láttok e megoldást erre az élethelyzetre s nagyon kíváncsi vagyok.
Családra se vágyok.Most az egzisztencia és az önmegvalósítás ami számomra nagyon fontos de úgy hogy szeressem amit csináljon érdekeljen és mindezt önállóan akkarom megvalósítani ill csak ha magam vagyok akkor tudok elmélyülni bármiben de akkor nagyon ...
Öletek :O
Szedd meg magad a villanyszerelésből, és amint megvan a kellő pénz, lépd meg amit meg kell lépned. Időközben keresgélhetsz olyan dolgot ami érdekel, és abban képezheted magad önállóan.
Motiváljon az, hogy minden egyes nap, amit kibírsz a munkában, közelebb visz téged ahhoz, hogy azt csinálhasd amit szeretsz majd ha megtaláltad azt. A legnehezebb része az aszocialitásod leküzdése lesz. Ehhez szerintem próbáld meg szakember segítségét igénybe venni.
Nekem is ez a problem, hogy mit kezdjek magammal, ebben az országban sok mindent nem lehet, szinte semmit.
Most megint nincs állásom, októberben szűnt meg.
Amúgy azt veszem észre, bármihez kezd az ember, mindig jön valaki aki lefújja dolgot, mintha hülyét csinálnék magamból.
Pl. felvesznek egy helyre, utána jönnek még páran, na azok kitalálják hogy annyira a munkámra nincs is szükség.
Ha egy évet lehúzok egy helyen az már rekord.
Miért kell nagyon emberek között lenned?
Én irodában dolgozom, egy rakás hlye tyúkkal, és nem tudok sehova menni, napi 8 órát kell ülnöm az íróasztalomnál, és őket hallgatni, és hidd el, mindent bevetnek, hogy minden egyes napomat "emlékezetessé" tegyék, ennél csak jobb lehet a villanyszerelőség....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!