Mit gondoltok a szociálpedagógus diplomáról? Megérni elvégezni, lenne vele munkám?
Figyelt kérdés
Komolyan mérlegelem, és érdekel minden kritika, vélemény, vagy akár tapasztalat.
Köszi!
2018. dec. 15. 22:55
1/7 anonim válasza:
Kettős érzésem van vele kapcsolatban: igenis meg nem is.
Igen, ha valóban elhivatott, szociálisan érzékeny az illető, illetve vállalja, hogyha nincs más, akkor családgondozást is végez vele. Meg akkor, ha tud bánni a mai fiatalokkal.
Nem, ha fél/nem szereti/nem tudja elviselni a sikertelenséget, vagy ha a kicsi sikernek nem tud örülni.
4/7 anonim válasza:
Aki büfészaknak gondolja, az ki is próbálhatná legalább egy hétig mondjuk így télen...
5/7 anonim válasza:
Nem próbálnám ki. Attól, hogy kemény meló még mindig tök felesleges hozzá diploma. Egy szimpla OKJ elég lenne hozzá. Arról nem is beszélve, hogy baromi rosszul keresnek.
6/7 anonim válasza:
Én elvégeztem. Dolgoztam is benne egy rövid ideig. Nincs megfizetve. Én tanulásfejlesztéssel foglalkoztam. A szülő elvárná, hogy 90 perc alatt a gyerek tanuljon meg olvasni. :( Jobban keresek szállodaiparban és kevesebb a stressz. Azt látom gondnak, hogy a gyerekeknek szüksége lenne az iskolában a szocpedesre, de nincs rá pénz és nincs rá idő.
7/7 anonim válasza:
5-ös Akkor fogalmad sincsen róla, hogy mit jelent ez a szakma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!