Miért akadnak fenn ilyen hülyeségeken az emberek melóhelyen?
Van pár ember, akik az öltözőbe érve minden héten legalább 2x felváltva pampognak azon, hogy valaki már indul haza, mert 5 perccel előbb elment...:D
szóval 7től 3ig van a munkaidő mondjuk és 14 55kor felmegy öltözni. Egyébként a főnököket nem érdekli, én is leszrom magasról. De az ilyenek fejében mi játszódik le, akik képesek azon kiakadni, hogy valaki 5 perccel előbb elmegy? :D
Ha nincsenek rendben a fizetések, akkor mindenkit minden zavar.
Én is sok helyen dolgoztam már, valaki egyik helyen olyan dolog miatt volt kiakadva, hogy pl. ha 1 db ásványvíz marad a hűtő mellett akkor miért nem dobja ki aki látta a nejlont.
És ezen a fickó kiakadt és magyarázta 1 órán keresztül, ilyenek vannak.
Karácsony közeleg, itt lesz az ajándékozás ideje, kiváló szuvenír: egy karóra.
Alapjáraton úgy vagyunk beprogramozva, ha valami belül kicsit is nyomja a lelkünket, akkor már minden rossz. Szerintem ez játszódhat le bennük is.
Na es ok dolgoznak meg abban az 5 percben? Gondolom nem. Es mi tartja vissza hogy ok is elmenjenek?
Azt hiszik majd valami szobrot allitanak nekik mert percre pontosan leultek a 8 orat.
Mi 15.50-kor megyunk ki a kapun nemhogy akkor oltozni kezzunk, nincs az a bolond aki megvarna a 16.00-at...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!