11/26 anonim válasza:
Szódával elmegy, de sokaknak ez már álom fizetés.
13/26 A kérdező kommentje:
utolsó nem érdekel mennyit keresel nem ez volt a kérdés
2018. dec. 8. 19:35
15/26 anonim válasza:
Szerintem ez még elmegy. Gondolom, nem agysebészet, és nem kell beleszakadni a melóba.
16/26 anonim válasza:
Amúgy tudom, hogy nem ez volt a kérdés, de ez 189.525 Ft nettó (ha nincs családi kedvezményed).
17/26 anonim válasza:
Ha nettóban többet keresek, akkor szerintem ez egy szar fizetés. Így már jó ?
18/26 anonim válasza:
Nagy viszonylatban átlagos.
És úgyis az elvégzendő munka mennyisége, milyensége határozza meg, hogy mennyire nevezhető jónak.
Na meg persze az sem mindegy, hogy ez alap fizetés és jön rá esetleg pótlék. Van e mellé valamilyen cafateria juttatás, ha igen, az mennyi.
Szóval több szempont is mérlegelendő a megítélés során.
19/26 anonim válasza:
Én MTA-s alkalmazottként egyetemi diplomával 210 bruttót keresek. Szóval az enyémhez képest jó.
20/26 anonim válasza:
Nem jó, de rossznak sem rossz. A jó fizetés középiskolai végzettséggel, egy műszakban NETTÓ 250-nél kezdődik. HA e két feltétel bármelyike negatív irányba változik a dolgozó szempontjából, már nem jó fizetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!