Sajnos nincs TB-m már több mint fél éve. Nem lehetne valahogy mégis elrendeznem?
17
Hogy pontosítsak 7320 ft havonta, és nem 8000 ft.
Januártól biztos emelik, de most még 7320 ft.
nem, nincs érvényes taj száma. Taj száma van, de nem él, nem érvényes. ha nem fizeti a tb-t nem fogadják sztk-ban.
Jártam így, szóval TUDOM.
23-as
Igaz, pirossal jelzi nekik a rendszer a számítógépen, és kötelesek figyelmeztetni, hogy minél előbb rendezd a társadalombiztosítóval a dolgot, de ugyanúgy ellátnak. Én is voltam így háziorvosnál, és elláttak. Mint írták is, szocális alapon kell kérvényt benyújtani a kormányhivatalhoz, munkaügyi igazolással együtt. De azt nem tudom, hogy a eddig ki nem fizetett hónapok elmaradása hogy lesz. Lehet részletfizetést kérni, vagy talán a tartozás elengedését is, vagy halasztását, ha lesz munkád, akkor visszafizeted, illetve levonják a béredből. Mert ez adótartozás, és megpróbálják mindenképp behajtani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!