Miért ilyenek egyes emberek?
A munkahelyemen van egy nő aki állandóan parancsolgat nekem meg mások előtt leéget. De olyanokat mond, hogy eredj el ezért a papírért meg, hogy igyekezzek mert ő hamar haza szeretne menni meg stb. 1 éve dolgozik itt és nagyon megutáltam őt. A főnöknek nem merek szólni mert nem hinném, hogy hinne nekem. Ez a nő mindenkinek nyalizik a háta mögött meg kibeszéli őket. Undorodon tőle.
24/L
Nem tudom mennyire nyerő a "fogd vissza magad, ki vagy te itt?", a "milyen jogon parancsolgatsz nekem, vagy utasítgatsz engem" mondatok.
Határvonalat kell húzni valahogy-valamilyen szinten (megértem ha sokan félelemből ezt nem teszik meg), mert ellenkező esetben úgy ugráltathat ahogy akar.
Megértem azt is ha tartasz attól, hogy ha megsérted őméltóságát, akkkor "pletykákat gyárt a hátad mögött".
Én simán rögöhnék azt persze megcsinálnám amit mond.
Ezért kapod a cash-t nem??
Nekem ugyanez volt a melóhelyemen, még hülyét csináltam magamból, a pénzt meg szépen felmarkoltam, had tegye magát a hülyéje, biztos valami barom.
pénz legyen rendbe, a munkahely amúgy is mindenfajta állatfajta gyülekezőhelye, nekem van ebben tapasztalatom.
A lényeg a cash, ki milyen barom az meg kit érdekel.
4-es:
Miért ne?
A pénzt meg szépen felmarkolom "oszt csá".
Amúgy az benne a vicc, hogy engem kér meg amit ő is meg tud csinálni, azt szépen kirúgják a rákba :D
Eddig mindig így volt haha :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!