Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mitől lesz egy közösség...

Mitől lesz egy közösség összetartó? Miért szìvják az emberek egymás vérét, ahelyett hogy egymás munkáját segítenék?

Figyelt kérdés
2018. dec. 2. 12:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Mert ez az átlag magyar munkásosztálybeli mentalitás. Ha nekem szar, másnak is legyen az! Nálam jobban senki ne éljen, rosszabbul viszont nyugodtan!
2018. dec. 2. 12:31
 2/4 anonim ***** válasza:
Az intelligenciától lehetne összetartónak lenni,de sajnos rengeteg a primitív pr0li mindenhol,akik csak a hierachikus rangsorban való elhelyezkedési pozícióért "harcolnak",mert agyilag csak eddig fejlődtek ki,mint a vadállatok az őserdőben.
2018. dec. 2. 12:34
 3/4 anonim ***** válasza:

Ezerszer el lett mondva.

Sajnos szerintem jelenleg ebben az országban kényszermunkahelyek vannak, úgymond senkinek se jó, max el lehet húzni jó messzire.

pl. vegyünk egy gyárat, hogy ott milyen rossz melózni.

Igen ám de a gyári vezetők vagy gyárigazgató és lépne már le a retek rákba, mondjuk 3-4 évre elmenni nyaralni vagy nem is tudom.

2018. dec. 2. 12:50
 4/4 anonim ***** válasza:

A csoportdinamika így működik. 1, Van egy okos - de valóban okos egyén, aki hasznos dolgok helyett, a másik b×tását végzi; 2, Vannak, akik a cirkuláris kérdések doyenjei ("Hallottad, amikor Kati azt mondta, a Marcsiról, hogy a Feri azt írta a Katiról...", röviden pletyka).

A csoport olyan, mint valami allergia. Amíg megvannak benne a gócpontok, akik tudják keverni a matériát (okkal-ok nélkül), addig nem fog működni.

2018. dec. 3. 07:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!