Középiskolások milyen a közösség? (a suliban, egymás között)
falaztok-e egymásnak ,
kiközösítenek-e ,
....
ilyesmi
??
köszönöm a válaszokat
jah várost és iskola nevet is PLS.
AHA ... köszönöm válaszod
remélem lesznek még ...
3 éve járok egy budapesti művészeti iskolába. A világ legalja az az iskola. A közösség sz.r, nincs is. Kibeszélik egymást, klikkesednek, nincs olyan, hogy osztály és iskolaközösség. Én kirekesztve érzem magam, mivel nem illek be az osztályközösségbe(inkább az osztályba). Az évfolyamtársaimmal jobb a kapcsolatom... A tanárok pofa alapján itélnek(pedig ez egy művészeti iskola), áskálódnak, hazudnak a diák szemébe... Sok a czigány(belvárosi iskola), volt egy-két balhé is már(verekedés pl.) Sokakat okkal piszkálnak(van osztálytársam, aki pl nem vált ruhát, nem fürdik), és sokakat okok nélkül(különböző zenei izlés, kinézet etc). Tanárok közt van pedofil is, és meleg is(nem vagyok rá büszke, épp ellenkezőleg). Talán egy-két tanár van, akiben meg lehet bízni. Nekem a német tanárommal nagyon jó kapcsolatom van már 3 éve, őt nagyon szeretem, szoktunk sokmindenről beszélgetni.
A szakmai része közepes az iskolának, elég alacsonyak az elvárások. Tehát a közösség sem "elit"...
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!