Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Megszűnés előtt álló munkahely...

Megszűnés előtt álló munkahely-mit tennétek? Megvárnátok a bányaomlást vagy még előtte elhúznátok?

Figyelt kérdés

Ha egy olyan munkahelyen lennétek amelyik állítólag (..... vagy igaz vagy nem...) hamarosan megszűnik becsődöl, még tán idén dec 31-ig kihúzza aztán jan 1-től helló van mindenkinek-mit tennétek?

Megvárnátok míg kiderül tényleg hello van-e januárban (vagy később) és csak akkor lépnétek ha már lakat van az ajtón

- vagy mennétek amint csak lehet és nem várnátok semmire, bizonytalan helyen nem dolgoznátok?

Szóval melyik álláspont a jó?

Van aki szerint csodára várni nincs értelme, a hely nem biztos hogy megszűnik, de ilyen helyen ahol ez egyáltalán felmerülhet ott nem érdemes nem szabad dolgozni onnan el kell húzni

Van aki szerint nem kell a dráma, még meló van fizetés van, addig amíg pénz jön addig nincs miről beszélni addig maradni kell, és kész. Majd ha már nem jön a bér akkor fel kell állni na de addig meg hova ugrálunk.

És mondani se kell az utóbbiak vannak bőven többen, kb 1/4-3/4-ed arányban.

Melyik a jobb álláspont?

2018. nov. 28. 08:08
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

"Na? Látjátok, én megmondtam, hogy na! Na és mi lett? Na mi? Na? Na? Na? Na? N"

Bagatellizálni elpoénkodni erőltetve lehet de ez a lényegen nem változtat nem veszi el a dolog élét.

Attól még ami történt megtörtént.

2018. nov. 28. 19:06
 12/26 anonim ***** válasza:
Balázska, én rosszat sejtek! Szerintem a főnököd dec.24.-én fogja bejelenteni, hogy jan.1.-től bezár a bazár. Direkt azért, hogy még utoljára kicsesszen a dolgozókkal, és élvezzen rá egy jót. :O
2018. nov. 28. 21:02
 13/26 anonim ***** válasza:
Szerintem meg még behívja őket karácsonykor dolgozni(persze a csókosok betegszabin lesznek), aztán pedig bezárja a céget. Ezután alapít egy újabb vállalkozást, minden régi dolgozót felvesz oda, odabilincseli őket az asztalhoz és napi 48 órában dolgoztatja majd őket minimálbérért. Természetesen a tb-t nem fogja fizetni utánuk, betegszabadság sem lesz (csak a csókosoknak), fűtés és áram is csak minden második nap lesz bekapcsolva. A fizut mindenki két év késéssel kapja majd. A munkavédelmi felszerelés kimerül fél pár gumikesztűben és persze azt is kifizettetik a dolgozókkal ha tönkremegy. Mi több, a munkásoknak ki kell majd menni a főni villájához is dolgozni, mert meg kell építeni a hátsóudvarba a főnök vadiúj boeing 747-esének a kifutópályát. Ja és eközben a büfészakot végzett hr-es csajok röhögnek a melósokon.
2018. nov. 28. 23:17
 14/26 A kérdező kommentje:

" büfészakot végzett hr-es csajok röhögnek a melósokon."

Olyanok itt nincsenek, 15-en vagyunk össz jelenleg és ebben már a főnök és a takarítónő is benne van.

2018. nov. 29. 07:49
 15/26 A kérdező kommentje:

És igen, bejelentették hogy jan 1-el vége.

De kit érdekel. Bejelentették már 2017ben is és 2018 májusban is. És ? Hol vagyunk? Itt. Megszűnt a cég? nem.

Le se szarja senki a bejelentést.

De ugye addig jár a korsó a kútra...

2018. nov. 29. 07:50
 16/26 anonim ***** válasza:
Amúgy nem akarsz végre elkussolni? Senkit sem érdekel már, hogy akkora idióta vagy, hogy egy ilyen sz_r cégnél melózol
2018. nov. 29. 11:04
 17/26 A kérdező kommentje:

"Amúgy nem akarsz végre elkussolni?"

Válaszom: NEM. Gondolom érthető vagy kifejtsem bővebben?

Gyakran kérdezikm tőlem meddig akarok még kérdezgetni. És a válaszom újra és újra ..... addig amíg a dicső főnököm meglop csal minden egyes hónapban a káromra addig!!!!

És mivel a főnök még élete utolsó klélegzetével is lopni fog, így még egy darabig itt leszek....

Na így már érthető?

2018. nov. 29. 17:18
 18/26 anonim ***** válasza:

De ezzel csak a saját idiótaságodat hírdeted, hogy "nézzétek, olyan hülye vagyok, hogy velem bármit meg lehet tenni! Meg olyan gyáva is, hogy nem merek a főnök elé állni, és még gerinctelen is, hogy a háta mögött mindennek elhordom."

De még azt sem veszed észre, hogy szinte mindenki csak röhögni jár a kérdéseid alá, mert olyan szánalmas vagy, hogy az valami irtózatos.

2018. nov. 29. 17:46
 19/26 A kérdező kommentje:

"De még azt sem veszed észre, hogy szinte mindenki csak röhögni jár a kérdéseid alá,"

Csak tessék. Jó röhögést.

Azt hiszed ez engem visszatart? Naiv vagy.

Leszarom.

2018. nov. 29. 20:03
 20/26 A kérdező kommentje:

" hogy nem merek a főnök elé állni, "

Láttam ém már sok embert aki a főnök elé állt..

EGYIK SINCS MÁR ITT. Csak ennyit mondok. Sztem érthető.....

2018. nov. 29. 20:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!