Megszűnés előtt álló munkahely-mit tennétek? Megvárnátok a bányaomlást vagy még előtte elhúznátok?
Ha egy olyan munkahelyen lennétek amelyik állítólag (..... vagy igaz vagy nem...) hamarosan megszűnik becsődöl, még tán idén dec 31-ig kihúzza aztán jan 1-től helló van mindenkinek-mit tennétek?
Megvárnátok míg kiderül tényleg hello van-e januárban (vagy később) és csak akkor lépnétek ha már lakat van az ajtón
- vagy mennétek amint csak lehet és nem várnátok semmire, bizonytalan helyen nem dolgoznátok?
Szóval melyik álláspont a jó?
Van aki szerint csodára várni nincs értelme, a hely nem biztos hogy megszűnik, de ilyen helyen ahol ez egyáltalán felmerülhet ott nem érdemes nem szabad dolgozni onnan el kell húzni
Van aki szerint nem kell a dráma, még meló van fizetés van, addig amíg pénz jön addig nincs miről beszélni addig maradni kell, és kész. Majd ha már nem jön a bér akkor fel kell állni na de addig meg hova ugrálunk.
És mondani se kell az utóbbiak vannak bőven többen, kb 1/4-3/4-ed arányban.
Melyik a jobb álláspont?
"Na? Látjátok, én megmondtam, hogy na! Na és mi lett? Na mi? Na? Na? Na? Na? N"
Bagatellizálni elpoénkodni erőltetve lehet de ez a lényegen nem változtat nem veszi el a dolog élét.
Attól még ami történt megtörtént.
" büfészakot végzett hr-es csajok röhögnek a melósokon."
Olyanok itt nincsenek, 15-en vagyunk össz jelenleg és ebben már a főnök és a takarítónő is benne van.
És igen, bejelentették hogy jan 1-el vége.
De kit érdekel. Bejelentették már 2017ben is és 2018 májusban is. És ? Hol vagyunk? Itt. Megszűnt a cég? nem.
Le se szarja senki a bejelentést.
De ugye addig jár a korsó a kútra...
"Amúgy nem akarsz végre elkussolni?"
Válaszom: NEM. Gondolom érthető vagy kifejtsem bővebben?
Gyakran kérdezikm tőlem meddig akarok még kérdezgetni. És a válaszom újra és újra ..... addig amíg a dicső főnököm meglop csal minden egyes hónapban a káromra addig!!!!
És mivel a főnök még élete utolsó klélegzetével is lopni fog, így még egy darabig itt leszek....
Na így már érthető?
De ezzel csak a saját idiótaságodat hírdeted, hogy "nézzétek, olyan hülye vagyok, hogy velem bármit meg lehet tenni! Meg olyan gyáva is, hogy nem merek a főnök elé állni, és még gerinctelen is, hogy a háta mögött mindennek elhordom."
De még azt sem veszed észre, hogy szinte mindenki csak röhögni jár a kérdéseid alá, mert olyan szánalmas vagy, hogy az valami irtózatos.
"De még azt sem veszed észre, hogy szinte mindenki csak röhögni jár a kérdéseid alá,"
Csak tessék. Jó röhögést.
Azt hiszed ez engem visszatart? Naiv vagy.
Leszarom.
" hogy nem merek a főnök elé állni, "
Láttam ém már sok embert aki a főnök elé állt..
EGYIK SINCS MÁR ITT. Csak ennyit mondok. Sztem érthető.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!